Sök Meny
Såld

Solna - Frösunda / Anders Lundströms Gata 9

Möjlig 2:a - Ovanligt stor balkong i sydväst - Ingen insyn - Låg avgift

Välkomna till denna stora 1,5-rummare om ca 46 m² som ni enkelt kan göra om till en 2:a. Bostaden är belägen mot ett lummigt grönområdet vilket gör insynen mycket begränsad samtidigt som det erbjuder en trevlig utsikt.

Planlösningen erbjuder ett väl genomtänkt kök med delvis öppen planlösning mot det stora vardagsrummet, stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en väl tilltagen klädkammare. Önskar ni ett enskilt sovrum kan ni enkelt sätta upp en vägg i vardagsrummet och fortfarande ha gott om plats för matbord och soffgrupp.

En av höjdpunkterna med bostaden är den fantastiska balkongen belägen mot ett lummigt grönområde. Med sitt sydvästläge kan ni i lugn och ro avnjuta de varma dagarna med sol från förmiddagen fram till sent på kvällen.

Läget i Frösunda är optimalt. Ni bor ett kvarter in från trafiken samtidigt som ni endast har ca 100 meter till mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min. För ett större shopping- och nöjesutbud finns Mall of Scandinavia på kort promenadavstånd.

Varmt välkomna till ett attraktivt boende avskiljt likt en oas - men samtidigt med närhet till allt!

Sponsrade länkar
Solna / Frösunda
Anders Lundströms Gata 9
Slutpris: 2 850 000 kr
Boarea: 46 kvm
Avgift: 2 598 kr/mån
Driftkostnad: 240 kr/mån
Rum: 1,5 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Anders Lundströms Gata