Sök Meny
Såld

Solna - Frösunda / Anders Lundströms Gata 9

Möjlig 2:a - Ovanligt stor balkong i sydväst - Ingen insyn - Låg avgift

Välkomna till denna stora 1,5-rummare om ca 46 m² som ni enkelt kan göra om till en 2:a. Bostaden är belägen mot ett lummigt grönområdet vilket gör insynen mycket begränsad samtidigt som det erbjuder en trevlig utsikt.

Planlösningen erbjuder ett väl genomtänkt kök med delvis öppen planlösning mot det stora vardagsrummet, stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en väl tilltagen klädkammare. Önskar ni ett enskilt sovrum kan ni enkelt sätta upp en vägg i vardagsrummet och fortfarande ha gott om plats för matbord och soffgrupp.

En av höjdpunkterna med bostaden är den fantastiska balkongen belägen mot ett lummigt grönområde. Med sitt sydvästläge kan ni i lugn och ro avnjuta de varma dagarna med sol från förmiddagen fram till sent på kvällen.

Läget i Frösunda är optimalt. Ni bor ett kvarter in från trafiken samtidigt som ni endast har ca 100 meter till mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min. För ett större shopping- och nöjesutbud finns Mall of Scandinavia på kort promenadavstånd.

Varmt välkomna till ett attraktivt boende avskiljt likt en oas - men samtidigt med närhet till allt!

Sponsrade länkar
Solna / Frösunda
Anders Lundströms Gata 9
Slutpris: 2 850 000 kr
Boarea: 46 kvm
Avgift: 2 598 kr/mån
Driftkostnad: 240 kr/mån
Rum: 1,5 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Anders Lundströms Gata