Ankdammsgatan 29 / Skytteholm / Solna

Fantastisk 3:a med stora sällskapsytor

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 804 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ankdammsgatan såldes av oss 2019-05-29. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Ankdammsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skytteholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna underbara 3:a belägen i Skytteholm, Solna. Lägenheten är totalrenoverad med väl genomtänkta och påkostade materialval som ger bostaden en modern och enhetlig känsla. De stora och luftiga sällskapsytorna bjuder in till sociala sammanhang med vänner och familj, och här ryms ett större sällskap utan att det känns trångt och instängt. Från vardagsrummet når du balkongen som vetter mot ett lummigt grönområde vilket ger en mer privat och insynsskyddad känsla.

Här bor du med närhet till allt du kan önska dig då du har både grönområden och och god service inom gångavstånd. Några minuters promenad bort ligger populära Skytteholmsparken med stor plaskdamm, lekpark, skogsområde och fotbolls- och volleybollplan. Inom gångavstånd ligger även Arenastaden med Sveriges nationalarena Friends Arena och Mall of Scandinavia med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger.

På ca 10 minuter når du Solna Centrum med tunnelbanans blå linje som tar ca 10 minuter in till Stockholm City. Därifrån når du sedan övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer mot bland annat Nynäshamn, Arlanda och Uppsala.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration