Armégatan 7

Armégatan 7

Slutpris

3 895 000 kr


Huvudsta— Solna

Armégatan 7


Slutpris
3 895 000 kr

Huvudsta— Solna

Välkomna till en exemplariskt planerad 4:a som präglas av ljus och rymd med social planlösning, stora fönsterpartier och två balkonger med många soltimmar. Lägenheten är belägen på 6 tr och släpper in rikligt med ljus från två håll. Här återfinns bl.a. två mindre sovrum om cirka 8-10 kvm samt ett större sovrum om ca 11 kvm med egen klädkammare. Stort kök som via en passage ger en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har fullgod utrustning inklusive diskmaskin. Från köket når ni en av två balkonger, denna sida vetter mot väst med soltimmar från eftermiddag till kväll. Lättmöblerat och väldisponerat vardagsrum med plats för soffgrupp, mediamöblemang mm. Med utgång till en underbar och rymlig altan om ca 11 kvm med förmiddagssol! Här finns alla förutsättningar för härliga tillställningar med nära och kära under bar himmel. Två badrum med tidlösa materialval - ett mindre om ca 3 kvm med bl.a. WC och dusch samt ett större badrum med tvättmaskin, torktumlare, WC, badkar och förvaringsytor. Utmärkt belägen med goda kommunikationsmöjligheter samt promenadavstånd till Pampas Marina, Solna Centrum, Karlberg och Vasastan. Ca. 6 min med T-bana till T-Centralen, tvärbanan når ni på ca 10 min som tar er till bl.a. Alvik och Hammarby Sjöstad. Härliga promenadstråk utmed Ulvsundasjön, Karlbergs Slott, Hufvudsta Gård och Huvudstabadet. Ca 10 minuters gångavstånd till populära Hornsbergs Strand med rikt utbud av restauranger och möjligheter till rekreation och bad. Dessutom finns en nyöppnad och omtalad restaurang i närområdet - Restaurang Asplund som krögaren Fredrik Eriksson står bakom. Livskvalitet!


Boarea
95 kvm
Avgift
5 601 kr/mån
Driftkostnad
44 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2015-01-15

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Armégatan såldes av oss 2015-01-15. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Armégatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.