Armégatan 25 / Solna

Härlig trea med fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över takåsar och lummiga trädtoppar

Slutpris
3 675 000 kr
Boarea
78,5 kvm
Avgift
4 548 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 10 (Hiss finns)
Såld
2018-02-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Armégatan såldes av oss 2018-02-09. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Armégatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Armégatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna socialt planerade trerummare med härligt ljusinsläpp och generösa ytor!

Den inbjudande hallen öppnar upp mot både vardagsrum och kök och låter oss ana lägenhetens möjligheter. Det nyrenoverade köket sitter enkelt 6 personer och bjuder på gott om förvaring och bra arbetsytor. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör köket till ett naturligt nav vid sociala tillställningar, alltifrån födelsedagskalas till sena middagar. Vardagsrummet är stort med fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och den mysiga balkongen låter er njuta av långa frukostar och välsmakande grillmiddagar. Det större sovrummet bjuder på fantastiska förvaringsmöjligheter och det mindre har ljusinsläpp från två håll. Badrummet är väl tilltaget med smarta lösningar. Bostaden är genomgående ljus med parkettgolv i samtliga rum och bjuder på utsikt över takåsar och lummiga trädtoppar.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration