Brotorpsvägen 2 / Järvastaden / Solna

Gavel 4:a - Balkong med kvälssol - Öppen planlösning

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 342 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brotorpsvägen såldes av oss 2017-06-19. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Brotorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järvastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna välplanerade gavelfyra om ca 82 m². Här erbjuds ett stilsäkert kök med släta vita luckor och kakel i Carrara marmor, beläget med öppen planlösning mot det tilltagna vardagsrum med stora fönster i två väderstreck. De tre sovrummen ligger i fil och är optimalt planerade. Lägenheten har ett stort helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc som ligger i anslutning till hallen. Goda förvaringsmöjligheter via flera platsbyggda garderober. Till lägenheten hör ett vindsförråd med hissen hela vägen upp.

Bostaden är belägen i Järvastaden som är ett av Stockholms mest expansiva områden och kommer när det är klart att rymma 12 000 invånare. Precis utanför bostaden finns Ica. I området finns även restauranger, café, servicebutiker, förskolor och populära Mulle meckparken. Busshållplats finns precis utanför lägenheten. På gångavstånd ligger pendeltåg som tar dig till Stockholm C på 11 min.

Järvastaden gränsar mot Igelbäckens naturreservat som inrymmer Ursviks motionsgård med bl,a. cykelvägar och elljusspår (löpning & skidor) samt Överjärva gård som har såväl café som djurhållning. En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och Lötsjön, två fågelsjöar med fina stråk för promenader och jogging. Under vintern kan man åka skridskor här och under sommaren är det trevligt med en picknick på de grönområden som omringar sjön.

På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finns även Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia.

Varmt välkommen till en härlig 4:a i populära Järvastaden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration