Brotorpsvägen 2

Brotorpsvägen 2

Slutpris

4 000 000 kr


Järvastaden— Solna

Brotorpsvägen 2


Slutpris
4 000 000 kr

Järvastaden— Solna

Gavel 4:a - Balkong med kvälssol - Öppen planlösning

Varmt välkommen till denna välplanerade gavelfyra om ca 82 m². Här erbjuds ett stilsäkert kök med släta vita luckor och kakel i Carrara marmor, beläget med öppen planlösning mot det tilltagna vardagsrum med stora fönster i två väderstreck. De tre sovrummen ligger i fil och är optimalt planerade. Lägenheten har ett stort helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc som ligger i anslutning till hallen. Goda förvaringsmöjligheter via flera platsbyggda garderober. Till lägenheten hör ett vindsförråd med hissen hela vägen upp.

Bostaden är belägen i Järvastaden som är ett av Stockholms mest expansiva områden och kommer när det är klart att rymma 12 000 invånare. Precis utanför bostaden finns Ica. I området finns även restauranger, café, servicebutiker, förskolor och populära Mulle meckparken. Busshållplats finns precis utanför lägenheten. På gångavstånd ligger pendeltåg som tar dig till Stockholm C på 11 min.

Järvastaden gränsar mot Igelbäckens naturreservat som inrymmer Ursviks motionsgård med bl,a. cykelvägar och elljusspår (löpning & skidor) samt Överjärva gård som har såväl café som djurhållning. En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och Lötsjön, två fågelsjöar med fina stråk för promenader och jogging. Under vintern kan man åka skridskor här och under sommaren är det trevligt med en picknick på de grönområden som omringar sjön.

På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finns även Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia.

Varmt välkommen till en härlig 4:a i populära Järvastaden.


Boarea
82 kvm
Avgift
4 342 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-06-19

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Brotorpsvägen såldes av oss 2017-06-19. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Brotorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.