Bygatan 21 / Solna

Väldisponerad bostad med närhet till allt

Slutpris
2 680 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 048 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-03-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bygatan såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Bygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bygatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

- Kontakta mäklare för privatvisning!

- Stor balkong
- Högt upp i huset
- Välplanerad
- Stora fönsterpartier
- Låg avgift med bredband och tv inkluderat
- Stabil Förening
- Nära till T-bana
- 8 min till stan
- Gym
- Närhet till allt som kan tänkas behövas


På Bygatan i Huvudsta bor man med närhet till det mesta. Några hundra meter från bostaden ligger Huvudsta Centrum. Här finns matbutik, gym, apotek, vårdcentral och övrig service samt Huvudsta tunnelbanestation. Du har en kort promenad till Huvudstafältet som har stora härliga gräsytor och trevliga promenadstråk. Med endast ca 10 minuters promenad kan du ta dig till det omtyckta bassängbadet Huvudstabadet som är mycket populärt under den varma årstiden. Sist men inte minst så har du gångavstånd till Solna Centrum. Här erbjuds fantastisk shopping med över 100 butiker. Här bor du helt enkelt med närhet till allt som kan önskas.

Mellan husen finns flera gröna och fina innergårdar med flera gräsmattor att sola på, rabatter, träd och en gungställning. Invid fastigheten finns gungor, fontän, boulebana.

Endast några minuter från bostaden finns utmärkta kommunikationer såsom T-bana som tar er till Stockholm city på endast 8 min samt flertalet bussförbindelser. Du cyklar in till Kungsholmen och Vasastan på ca 10 min. För den bilburne är det smidigt att ta sig ut till de stora motorvägarna E4, E18 samt E 20.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration