Centralvägen 11

Centralvägen 11

Slutpris

4 500 000 kr


Solna Centrum— Solna

Centralvägen 11


Slutpris
4 500 000 kr

Solna Centrum— Solna

- Möjlig fyra!
- Solnas mest centrala läge!
- Flexibelt tillträde!
- Soldränkt balkong!
- Stambytt badrum!
- Renoverat kök!
- Stabil förening!
- Gångavstånd till tunnelbana, buss samt Solna centrum!
- Låg avgift!

Varm välkomna till denna fantastiska trea på en av Solnas mest centrala och trevliga adresser. När du kommer in i lägenheten möts du tack vare de stora fönsterpartierna en ljus och genomgående bostad. Vardagsrummet som är lägenhetens absoluta centrum tåls att möbleras med en större soffgrupp såväl som en matplats som rymmer hela familjen. I vardagsrummet ligger en välbevarad parkett med holländskt mönster, vilket är mycket sällsynt i dessa lägenheter! Köket renoverades 2016 av de tidigare ägarna och är utrustat med allt som kan tänkas behövas. Kökets diskmaskin, ugn, induktionshäll, kyl/frys samt väl tilltagna arbetsytor gör det enkelt för den som älskar att laga mat att trivas! Vidare genom bostadens mycket rymliga hall tar du dig till de två andra separata rummen, som idag disponeras som sovrum samt matrum. Matrummet görs enkelt om till ett sovrum ifall det önskas, då det finns gott om utrymme för möblering såväl som förvaring. Lägenhetens badrum är stambytt 2016, helkaklat och utrustat med wc, tvättställ, förvaring och duschhörna. Lägenheten disponeras idag som 3rok, men genom att flytta köket går det även att göra om den till en 4rok. Hur du bäst gör det hittar du i den alternativa planlösningen!

I området finns exemplariska kommunikationer från Solna Centrum i form av Tunnelbana, buss och tvärbana inom gångavstånd. Uppe vid Solna station nås dessutom pendeltåget samt Westfield mall of Scandinavia. Vill du ta dig in till stan så är du där på endast 10 minuter med cykel. Här bor du i direkt anslutning till Solna Centrum med ca 130 butiker och restauranger såsom apoteket, ICA, Systembolaget med flera.

Välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
3 830 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-01-11

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Centralvägen såldes av oss 2022-01-11. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Centralvägen.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.