Charlottenburgsvägen 26

Charlottenburgsvägen 26

Slutpris

2 960 000 kr


Råsunda/ Vasalund— Solna

Charlottenburgsvägen 26


Slutpris
2 960 000 kr

Råsunda/ Vasalund— Solna

Guldchans: 2 rok, högst upp i huset med gavelläge och balkong i väst

Från Råsundavägens puls tar du in på den härliga tvärgatan som heter Charlottenburgsvägen. Längs med de färgglada husen från 40-50tal och de lummiga omgivningarna hittar du snart fram till nr 26. En trivsam entré välkomnar dig in i trapphuset med sin ombonade marmortrappa. På våning tre av tre hittar du denna fantastiska bostad om 2 rok i insynsskyddat läge och balkong i väst.

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av ett härligt ljusinsläpp och en varm, välkomnande känsla. Ett vackert golv i fiskbensparkett löper genom hallen, förbi platsbyggda garderober, in mot bostadens vardagsrum. In till vänster hittar du bostadens badrum, som utöver toalett, handfat, handdukstork och dusch även är utrustad med kombinerad tvättmaskin/torktumlare för att underlätta vardagen. Det charmiga golvet går väl ihop med det ljusa kaklet och ger dig en härlig start på varje dag.

Förbi badrummet hittas bostadens kök i ett otroligt charmigt läge. Här kan du stå och laga mat medan du blickar ut mot hustak och grönska utanför. Körsbärsträdet mellan husen står i blom från tidig vår och skapar hög trivselfaktor och vacker utsikt från fönstret. Dessutom är de djupa och vackert bevarade fönsterbänkarna i natursten, den perfekta platsen för att odla örter eller kanske till och med grönsaker på. Köket är utrustat med kyl, frys, och kombinerad gasspis/elugn.

Sovrummet hittas bakom nästa dörr. Detta ljuvliga sovrum med en rofylld känsla har både plats för en stor säng, men även för en garderob som löper mellan golv och tak. Här kan du genom det stora fönstret blicka ut mot himlen på morgonkvisten och njuta av ett eget sovrum. De vackert bevarade detaljerna som fönstrens spanjoletter får heller inte missas.

Sist men inte minst har vi bostadens fantastiska vardagsrum, som öppnar upp sig mot ett ytterst trevligt gavelläge med fönster och utsikt åt två väderstreck. Här finns gott om plats för att bjuda hem vänner och familj, att ha härliga myskvällar i soffan och fylla matsalsbordet med goda rätter inför helgen. Dessutom finns plats för en arbetsplats invid de vackra fönstren. Som pricken över i innehar denna bostad även en balkong med plats för både bord och stolar som du når via vardagsrummet. Då du befinner dig högst upp i huset har denna balkong ett fritt läge och ger dig härlig sol kvällen lång. Sitt här och njut av sommarsolen, plantera blommor och lyssna på fåglarnas kvitter, sammantaget är det hela helt enkelt magiskt bra. Varmt välkommen för att uppleva känslan på Charlottenburgsvägen 26!

Föreningen:
Brf Framnäs 9 är en förening där grannarna stortrivs. Med sitt kommunikativa läge och grönskande omgivningar har detta blivit en av Vasalunds mysigaste bostadsrättsföreningar. Här finns en naturskön tomt med berg i dagen och en gemensam plats för utemöbler och umgänge med möjlighet till både grillning och sol med vänner, familj eller andra i huset. Dessutom har föreningen gemensam tvättstuga, två förråd per bostad och cykelrum. Fiber är planerat att tillföras huset inom de närmsta 6 månaderna.


Boarea
38 kvm
Avgift
2 217 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-24

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Charlottenburgsvägen såldes av oss 2021-03-24. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Charlottenburgsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.