Drottning Kristinas Esplanad 63 / Nya Ulriksdal / Solna

Gavelläge - Öppen planlösning - Stor inglasad balkong - Två badrum

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
5 405 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-12-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottning Kristinas Esplanad såldes av oss 2017-12-08. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Drottning Kristinas Esplanad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Ulriksdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS - AVGIFTSFRI DECEMBER

- Gavelläge
- Dubbla badrum
- Stor inglasad balkong
- Öppen planlösning
- Stort källarförråd

Välkomna till denna smakfulla fyra om ca 94 m² med ett härligt gavelläge, dubbla badrum och stor inglasad balkong.

Bostaden disponeras med ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från fem stora fönster i fil och utgång till en stor inglasad balkong.

Vidare in i bostaden erbjuds ett välplanerat kök med full maskinell utrustning och en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. I anslutning till köket finns även en större matplats för 8-10 personer. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum, varav ett spektakulärt master bedroom med eget badrum utrustat med dusch. Självklart finns också ett större helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och källarförråd.

Här bor Ni barnvänligt och lugnt nära naturen och samtidigt centralt med mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min.

Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration