Fogdevreten 4, 3 tr / Karolinska / Solna

Slutpris
1 900 000 kr
Referensnummer
115 331
Boarea
34 kvm
Avgift
2 150 kr/mån
Såld
2014-09-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fogdevreten 4, 3 tr såldes av oss 2014-09-26. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karolinska är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett citynära läge invid Karolinska finner ni denna etta om ca 34 m² som genomgått en omfattande renovering. Här bor du nära stadens puls och samtidigt nära Hagaparkens grönområden för motion och bad.

Bostaden erbjuder ett trevligt och välplanerat L-kök som renoverades och byggts till vilket har skapat extra mycket förvarings samt en bardel. Köket har full maskinell utrustning i rostfritt bestående av inbyggnadsugn, spishäll, kyl/frys och fläkt.

Vardagsrummet har ett stort fönsterparti mot den lugna gården vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Rummet är väl tilltaget och kan med fördel möbleras med dubbelsäng, soffgrupp med tillhörande mediamöbel och en matplats. Stort badrum med dusch och infäldla spotlights som även de renoverades.

Goda förvaringsmöjligheter i form av hallens många garderober och ett källarförråd.

Varmt välkommen till en topprenoverad etta med mycket attraktivt läge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.