Förrådsgatan 1, 1 tr

Förrådsgatan 1, 1 tr

Slutpris

2 610 000 kr


Råsunda— Solna

Förrådsgatan 1, 1 tr


Slutpris
2 610 000 kr

Råsunda— Solna

Vacker 30tals 2a med renoverat kök, stambytt badrum, låg avgift och bevarade originaldetaljer

Varmt välkommen till en av Råsundas mest populära gator. På Förrådsgatan 1 har du nära till både de otroligt mysiga kvarteren runt omkring i Gamla Råsunda, kommunikationer i alla former och faciliteter så som en välrenommerad Yoga-studio, fantastisk Sushi, mysiga caféer och mycket, mycket mer!

Direkt när du kliver in i trapphuset på Förrådsgatan 1 möts du av en ljus och härlig atmosfär med vackert marmorgolv som ackompanjeras av smidesdetaljer i trappräcken och fönsterkarmar i trä. Genom baksidans entré tar du dig ut till en härlig gräsmatta där många av föreningens medlemmar ställer ut sin egen grill och utemöbler på sommartid. Här finns ett praktiskt cykelförråd och blomkrukorna är välfyllda för säsongen. När du hunnit läsa en bra bok eller grilla kvällens middag är det bara att slänga upp grillens läckerheter på en bricka och ta några lätta trappsteg bort till lägenheten!

Bostaden välkomnar dig in i en stor, ljus hall med grymma förvaringsmöjligheter och vackert bevarade originaldetaljer. Häng av jackan in till höger och ställ av dig skorna intill. Ett praktiskt Elfa-system löper längs med den vänstra väggen och skapar gott om plats för allt du önskar. Ta dig vidare in till det klassiskt renoverade köket som passar otroligt bra ihop med husets byggår. Här har man valt att kombinera stilrent vita, speglade luckor med kromade detaljer och en rejäl arbetsbänk i ek. Det är ingen tvekan om att matlagning är en fröjd i detta kök. Med gasspis, diskmaskin och en öppen planlösning mot köket, kan du sleva ihop dina bästa såser medan du underhåller gästerna över köksön.

I vardagsrummet finns utrymme för en härlig soffhörna och matplats som rymmer många gäster om så önskas, därmed inga bekymmer att bjuda hem både vänner och familj till mysigt soffhäng eller härliga middagar. Den trevliga utsikten mot grönska och vackra husfasader skapar stämning utöver det vanliga. Rummets storlek gör det enkelt att möblera och de vackra fönsterbrädorna från byggnadsåret som återfinns i samtliga fönsternischer förhöjer den trevliga känslan ytterligare. I anslutning till vardagsrummet når du även bostadens sovrum. Det lugna läget mot grönskan utanför ger dig en härlig och rofylld plats att sova på. Här finns utrymme för en säng á 160 cm om så önskas, alternativt mindre säng och annan möblering som sängbord eller skrivbord.

Det stambytta badrummet hittas i anslutning till hallen och har god plats för både dusch med glasvägg, toalett och handfat samt väggskåp med förvaring. Förråd som nyttjas till bostaden hittas på vinden.

Varmt välkommen för att besöka ditt nästa drömboende!


Boarea
36 kvm
Avgift
2 001 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-06-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Förrådsgatan såldes av oss 2021-06-09. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Förrådsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.