Fridensborgsvägen 155 / Järvastaden / Solna

Nyproducerad 1:a med stor balkong högt upp i huset

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
30,5 kvm
Avgift
1 982 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-10-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fridensborgsvägen såldes av oss 2016-10-26. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Fridensborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järvastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt upp i huset disponeras denna nyproducerade enrummare om ca 30,5 m² med optimal planlösning och stor balkong om ca 7 m². Ni ges här chansen att förvärva en bostad beläget i ett miljösmart hus i den oerhört expansiva delen av Solna/Sundbyberg med tillträde möjligt fr.o.m. 18 november 2016. Lägenheten erbjuder ljusa, luftiga och yteffektiva kvadratmetrar med ypperliga förutsättningar för inredning.

Väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusflöde via stora fönster samt utgång till balkong och utrymme för såväl social umgänges- som privat sovdel. Öppen planlösning mot välplanerat kök och matplats om 2-4 personer. Stort helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Inbjudande hall med klädavhängning och gott om förvaring.

Bostaden säljs på ritning då visning ej är utförbart.

Missa inte chansen att förvärva denna nyproducerade etta.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration