Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Solna / Järvastaden
Fridensborgsvägen 153
Pris: Kalkyl 3 295 000 kr
Boarea: 66 kvm
Avgift: 3 758 kr/mån
Driftkostnad: 384 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)

Solna - Järvastaden / Fridensborgsvägen 153

Mycket attraktiv gaveltvåa i ostört läge

DENNA BOSTAD HAR ETT VISNINGSDATUM SOM LIGGER FRAMÅT I TIDEN. FÖR MER INFORMATION REDAN NU ELLER FÖR ATT ANMÄLA ERT INTRESSE, VÄNLIGEN KONTAKTA FASTIGHETSMÄKLARE Alexander Häss PÅ 0709 - 50 50 55 ELLER VIA FORMULÄRET NEDAN

I ett attraktivt område med småstadskänsla ligger denna optimalt planerade 2:a om ca 66 m² med härlig balkong som vetter mot grönska. Bostaden erbjuder en ljus och luftig känsla via en öppen planlösning med gott om sällskapsytor i kombination med stora fönsterpartier och en fräsch interiör.

Tilltaget vardagsrum med utrymme för såväl ordentlig soffgrupp som mediamöbel samt access till bostadens balkong i söderläge med utsikt över grönområde. Mycket trevlig matplats för ca 4-6 personer. Välplanerat kök med stilrena materialval och full maskinell utrustning. Stort master bedroom som ledigt möbleras med dubbelsäng och som erbjuder förmånliga förvaringsmöjligheter via en helväggsgarderob med skjutdörrar. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk arbetsyta ovan. Inbjudande hall med både klädavhängning och förvaring.

Här bor ni lugnt, nära naturen med fina motionsspår och samtidigt centralt. Närmsta matbutik (Ica) ligger endast ett stenkast bort och direkt ner på gatan ligger busstationen samt närmaste gym. I närheten finns även pendeltåg, med restid in till Stockholm city på endast ca 7 min. Vill ni shoppa eller gå på bio rekommenderas den nyligen öppnade Mall of Scandinavia som ligger på kort promenad- eller cykelavstånd.

Varmt välkomna till denna mycket fina gaveltvåa.

Sponsrade länkar

Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sponsrade länkar
Planskiss
Planskiss
Alternativ planskiss
Alternativ planskiss
Planskiss
Planskiss
Alternativ Planskiss
Alternativ Planskiss
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Välkomnande och stor hall med gott om utrymmen för såväl klädavhängning som förvaring via de tre platsbyggda garderoberna samt överskåp.

  Väggar: Vitmålade.
  Golv: Parkett.
 • Sovrum
  Bostadens sovrum är väl tilltaget och ligger i ett skönt ostört läge. Här finns gott om utrymme för dubbelsäng och förmånlig förvaring via skjutdörrsgarderober längst en hel vägg.

  Väggar: Vitmålade.
  Golv: Parkett.
 • Badrum
  Välutrustat badrum stilrent inrett med smakfulla materialval. Tvättmaskin och torktumlare är smart placerade under arbetsbänk och ovan arbetsbänk finns förvaring i form av överskåp. WC, handfat med kommod och spegel, duschhörna med glasvägg samt handdukshängare.

  Väggar: Vit kakel.
  Golv: Mörkt klinker.
 • Vardagsrum
  Väl tilltaget vardagsrum med härligt ljusinsläpp och gott om plats för såväl soffgrupp som tillhörande mediamöbel. Från vardagsrummet har ni direkt access till lägenhetens balkong vilket ger en öppen och luftig känsla.

  Väggar: Vitmålade.
  Golv: Parkett.
 • Kök och Matplats
  Det fullutrustade köket i L-form är både välplanerat och funktionellt. Köket är inrett med stilrena materialval i vitt, sandfärgat och rostfritt. Full maskinell utrustning så som inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt, mikro, hel kyl och frys i rostfritt samt inbyggnadsdiskmaskin. Samtliga vitvaror är från Electrolux.

  Matplatsen ligger i direkt anslutning mellan kök och vardagsrum och bjuder på en ljus och social miljö med plats för upp till 6 personer.

  Luckor: Matta vita med rostfria beslag.
  Stänkskydd: Sandfärgat kakel.
  Bänkskiva: Mörk laminat, kombinerat med diskbänk.
  Vitvaror: Electrolux.
  Golv: Parkett.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  66 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning: Fjärrvärme.
  Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.
 • Beskrivning
  Grundläggning: Pålar till berg / packad sprängstensfyllning
  Stomme: Betong med stålpelare i ytterväggar
  Balkonger: Prefabricerad betong
  Balkongfronter: Lackad perforerad plåt i aluminium
  Tak över balkong: Prefabricerad betong
  Ytterväggar: Utfackningspartier
  Ytskikt yttervägg: Tegel, träpanel
  Mellanbjälklag: Betong
  Yttertak: Plåt
  Lägenhetsskiljande väggar: Betong
  Lättväggar: Gipsade regelväggar
  Fönster: Träkarm, 2+1 fönster med aluminiumklädd utsida
  Entrépartier: Aluminium / Glas
  Värme, vatten och sanitet: Vattenburet radiatorsystem
  El Samtliga eluttag är anslutna till jordfelsbrytare
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration ej utförd
 • Beskrivning
  Då huset är så pass nytt finns ännu ingen energideklaration upprättad.
TV- och Internetanslutning
 • Fastigheten är ansluten till Telia Triple play som levererar TV, bredband och telefoni. Separata avtal tecknas. Till lägenheten hör en digitalbox. Obligatorisk avgift om 220 kr/mån tillkommer för ovan nämnda tjänster.
Balkong
 • Väl tilltagen balkong i söderläge som erbjuder underbara soltimmar och som skapar plats för en trevlig sittgrupp. Balkongen är belägen med utsikt mot naturen vilket bidrar till att ni slipper den oönskade insynen.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen disponerar över 109 parkeringsplatser varav 89 är garage platser varav fem har elbilsuttag i garaget. Garageplats kostar ca 950 kr/mån, plats med elbilsuttag kostar 1200 kr/mån och utomhusplats ca 500 kr/mån.

  I övrigt gäller boendeparkering för området. Kostnaden för boendeparkering är 300 kr/mån, alternativt kan ni lösa säsongskort om 3 månader för 750 kr (250 kr/mån).
Ekonomi
 • Avgift
  3 758 kr/mån
 • Hushållsström
  235 kr/mån
 • Bostadsrättstillägg
  49 kr/mån
 • Varmvatten
  100 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  384 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Kommentarer driftkostnad
  Driftskostnaderna bygger på säljarens verkliga förbrukning. Hushållet består av två vuxna. I avgiften ingår kostnaderna för vatten, dock debiteras varmvattnet separat.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,0815000
 • Andel av årsavg.
  0,81502%
 • Andelstal insats
  0,81502%
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I avgiften ingår värme, kallvatten, källarförråd och Telia trippel play (oblg. avg. om 220 kr tillkommer ovan angiven avgift för trippel play)
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga planerade avgiftshöjningar.
Föreningen
 • Benämning
  BRF Tallkronan 1. I föreningen finns 102 lägenheter.
 • Allmänt
  BRF Tallkronan 1 består av 102 st. lägenheter upplåtna med bostadsrätt fördelade på två huskroppar. Föreningen innehar marken med äganderätt (friköpt mark).
 • Kommande renoveringar
  Föreningen hus uppfördes under 2015/2016 därför föreligger inga renoveringar.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Inga planerade avgiftshöjningar.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till lägenheten hör:
  - Källarförråd

  Inom föreningen finns tillgång till:
  - Cykelrum.
  - Barnvagnsrum.
  - Städrum.
  - Rullstolsförråd.
  - Källsorteringsutrymme.
  - Styrelserum.
Området
 • Järvastaden är en ung stadsdel som ligger inför en välplanerad expansion. Inom bara några år kommer småstadskänslan att vara komplett med fler småbutiker, mataffärer och restauranger. Järvastaden är minst sagt barnvänligt. I området finner ni Stockholms bästa lekpark med fri entré (Mulle Meck-parken). Dagis och skolor byggs upp allt eftersom för att möta expansionskraven. Precis in på knuten ligger Ursviks motionsspår/skidspår (2,5 km, 5 km, 7 km, 10 km och 15 km) och på nära avstånd ligger även Råsta- och Lötsjön med löp- & promenadspår. I Järva finns en golfbana, samt Överjärva Gård som är ett populärt utflyktsområde. Dessutom ligger Ulriksdals slottspark inom gångavstånd.

  Det stadsnära läget i kombination med närhet till natur och promenadstråk skapar ett oslagbart boende för er som söker det bästa från två världar.

  I Järvastaden bor ni granne med den nyuppförda och växande Arenastaden där bland annat nationalarenan Friends Arena och en av nordens största gallerior Mall of Scandinavia har öppnats. Här ges ni all tänkbar service, inte minst via köpcentrumets 100 000 m² shopping och nöje. Läs mer på www.arenastaden.se, www.mallofscandinavia.se och Solna stads hemsida www.solna.se.

  Kommunikationerna är bra. Tre busslinjer passerar området, dessutom är det bara några minuters promenad till Ulriksdals pendeltågsstation. En cykeltur tar dig till Stockholm Centrum på cirka 15 minuter.

  Ledordet vid planeringen för området har hela tiden varit "naturnära och centralt". Detta märks inte bara på den direkta närheten till naturen och de goda kommunikationerna, utan även på planeringen kring husen och kvarteren som ger ett omväxlande intryck, med dammar, bäckar och små parker.

  För ytterligare information om vad som händer i området kan ni besöka www.jarvastaden.se

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten