Fridensborgsvägen 139

Fridensborgsvägen 139

Slutpris

3 600 000 kr


Järvastaden— Solna— Nyproduktion

Fridensborgsvägen 139


Slutpris
3 600 000 kr

Järvastaden— Solna— Nyproduktion

Nyproducerad tvåa (möjlig trea) i populära Järvastaden! Balkong!

Nyproduktion! Välkomna till en modern och mycket ljus lägenhet i vacker och naturnära miljö i Solna. Perfekt tvåa som är möjlig göra om till en trea i Brf Blåbärsskogens kvarter, en citynära småstadsidyll i charmiga Järvastaden. Bostaden är fullt utrustat och har en trevlig öppen planlösning, gott om förvaring och balkong. Perfekt planerad med genomgående smakfulla färgval och vackra parkettgolv. Fina tillval gjorda på lägenheten (se tillvalslista under Dokument). Möblerbar balkong! I föreningen kommer det finnas ett garage under huset, en mysig innergård med fruktlund och pergola samt gemensamhetsutrymmen med övernattningsrum såväl som cykel- och barnvagnsrum.

Preliminärt tillträde i juni 2017, definitiv dag för inflytt meddelas senast 3 månader innan tillträdet. Säljs på ritning!

Länk till projektet: https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/solna/jarvastaden/blabarsskogen/

Innanför huskropparna i Brf Blåbärsskogen så kommer det finnas en trivsam innergård med grillplats, sittgrupper med pergola, lekytor och en avskild fruktlund. Under huset kommer det finnas ett garage och i förråden planeras gott om plats för cyklar och barnvagnar.

För den motionsintresserade så finner du i Ursvik fina skogspartier med goda möjligheter till löpning och skidåkning med 5 olika spårlängder från 2,5 km till 15 km samt ett knattespår för de minsta på 1 km. Du kan också ta en löprunda runt natursköna Lötsjö som tar dig till Råstasjön. Efteråt kan du ta dig en bastu i motionsgården där det också finns omklädningsrum, viss utrustning för styrketräning, café mm eller varför inte besöka en av de 8 rastplatserna i Ursviks motionsområde med möjlighet till att grilla. Länk till Ursviks motionsgård: http://idrottonline.se/SundbybergsIK/Klubben/UrsviksMotionsgard Mycket bra kommunikationer till city. Promenadavstånd till pendeltåget som tar dig vidare in till city på ca 10 min. Knappt 10 minuter med bil till Kista. Bussar på några minuter från porten tar dig till Solna Centrum samt Bergshamras respektive Hallonbergens T-bana. Du har också nära till både universitetet och KTH. Med bil tar det dig endast ca 8 min till "Mall of Scandinavia" där du hittar det bästa inom bland annat mode, sport, skönhet, inredning och teknik samt mat, restauranger, caféer, biografer och för den träningsintresserade har du ett nytt fräscht SATS. Den populära Mulle Meck-lekparken ligger bara ett stenkast bort. Lekparken innehåller allt från en amfiteater och bilar till en linbana, ett flygplan, flera små hus, en blomsterlabyrint och en rymdraket. I parken finns också det populära barnbiblioteket samt ett caféannex, som håller samma öppettider som biblioteket, i Mulle Meck-parken. Länk till info om Mulle Meck: http://www.jarvastaden.se/index.php/mulle-meck


Boarea
68 kvm
Avgift
3 948 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2017-03-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.