Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Solna / Järvastaden
Fridensborgsvägen 139
Accepterat pris: Kalkyl 3 690 000 kr
Boarea: 68 kvm
Avgift: 3 948 kr/mån
Rum: 2 rum
Våning: 2

Nyproduktion / Solna - Järvastaden / Fridensborgsvägen 139

Nyproducerad tvåa (möjlig trea) i populära Järvastaden! Balkong!

Nyproduktion! Välkomna till en modern och mycket ljus lägenhet i vacker och naturnära miljö i Solna. Perfekt tvåa som är möjlig göra om till en trea i Brf Blåbärsskogens kvarter, en citynära småstadsidyll i charmiga Järvastaden. Bostaden är fullt utrustat och har en trevlig öppen planlösning, gott om förvaring och balkong. Perfekt planerad med genomgående smakfulla färgval och vackra parkettgolv. Fina tillval gjorda på lägenheten (se tillvalslista under Dokument). Möblerbar balkong! I föreningen kommer det finnas ett garage under huset, en mysig innergård med fruktlund och pergola samt gemensamhetsutrymmen med övernattningsrum såväl som cykel- och barnvagnsrum. Preliminärt tillträde i juni 2017, definitiv dag för inflytt meddelas senast 3 månader innan tillträdet. Säljs på ritning! Länk till projektet: https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/solna/jarvastaden/blabarsskogen/ Innanför huskropparna i Brf Blåbärsskogen så kommer det finnas en trivsam innergård med grillplats, sittgrupper med pergola, lekytor och en avskild fruktlund. Under huset kommer det finnas ett garage och i förråden planeras gott om plats för cyklar och barnvagnar. För den motionsintresserade så finner du i Ursvik fina skogspartier med goda möjligheter till löpning och skidåkning med 5 olika spårlängder från 2,5 km till 15 km samt ett knattespår för de minsta på 1 km. Du kan också ta en löprunda runt natursköna Lötsjö som tar dig till Råstasjön. Efteråt kan du ta dig en bastu i motionsgården där det också finns omklädningsrum, viss utrustning för styrketräning, café mm eller varför inte besöka en av de 8 rastplatserna i Ursviks motionsområde med möjlighet till att grilla. Länk till Ursviks motionsgård: http://idrottonline.se/SundbybergsIK/Klubben/UrsviksMotionsgard Mycket bra kommunikationer till city. Promenadavstånd till pendeltåget som tar dig vidare in till city på ca 10 min. Knappt 10 minuter med bil till Kista. Bussar på några minuter från porten tar dig till Solna Centrum samt Bergshamras respektive Hallonbergens T-bana. Du har också nära till både universitetet och KTH. Med bil tar det dig endast ca 8 min till "Mall of Scandinavia" där du hittar det bästa inom bland annat mode, sport, skönhet, inredning och teknik samt mat, restauranger, caféer, biografer och för den träningsintresserade har du ett nytt fräscht SATS. Den populära Mulle Meck-lekparken ligger bara ett stenkast bort. Lekparken innehåller allt från en amfiteater och bilar till en linbana, ett flygplan, flera små hus, en blomsterlabyrint och en rymdraket. I parken finns också det populära barnbiblioteket samt ett caféannex, som håller samma öppettider som biblioteket, i Mulle Meck-parken. Länk till info om Mulle Meck: http://www.jarvastaden.se/index.php/mulle-meck


Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  68 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsföreningen)
 • Rum
  2 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
Energideklaration
 • Beskrivning
  Energideklaration ej utförd.
TV- och Internetanslutning
 • TV, bredband och telefoni levereras via Telia Triple play, det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220kr för detta utöver avgiften. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.
Bilplats/Övriga byggnader
 • I föreningen kommer det finnas 96 garageplatser för bil som kan hyras till en kostnad om 950 kr/månad, 5 garageplatser med elbilsuttag som kan hyras till en kostnad om 1 450 kr/månad och 3 garageplatser för MC som kan hyras till en kostnad om 450 kr/månad. Dessutom kommer det finnas 26 p-platser som kan hyras till en kostnad om 500 kr/månad. I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.solna.se.
Ekonomi
 • Avgift
  3 948 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Obligatoriskt tillägg tillkommer utöver avgiften för TV, bredband och telefoni om 220kr/månad.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,6764
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I avgiften ingår värme och kallvatten. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad för TV/bredband/telefoni via Telia TriplePlay. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Blåbärsskogen.
 • Allmänt
  Kvarteret Blåbärsskogen ligger på ett av Järvastadens mest eftertraktade lägen och består av totalt 130 lägenheter. Blåbärsskogen 2 består av 38 bostäder, varav en stor del välplanerade ettor och tvåor. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Föreningen består av: 2st bostadshus i 5-6 våningar samt källare med garage. Fastigheten är under uppbyggnad.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  104 garageplatser (950kr/mån) 3st Mc-platser (450kr/mån) 5st med elbilsuttag (1450kr/mån) 26st öppna parkeringsplatser (500kr/mån) Beräknas vara färdiga i takt med att inflyttning sker i lägenheterna. Gemensamma utrymmen Styrelserum, övernattningsrum samt utrymme för källsortering av sopor. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.