Gunnarbovägen 112 / Järvastaden / Solna

Uteplats i bästa kvällssolsläge - Tomt mot allmäning - Två klädkammare

Slutpris
7 800 000 kr
Boarea/biarea
119/7 kvm
Driftkostnad
33 286 kr/år
Tomtarea
159 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-11-13
Bostaden är såld!

Denna radhus på Gunnarbovägen såldes av oss 2017-11-13. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Gunnarbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järvastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I det barnvänliga området Järvastaden finner ni detta fantastiska boende i Solna stadsvillor. Bostaden är belägen med ett eftertraktat läge mot en allmänning och är disponerat i två plan och en boyta om hela 119 m². Här bor ni i en attraktiv stadsdel med närhet till allt. Nära Stockholms innerstad, nära Arenastaden, nära Ursviks motionsspår och Hagaparken med dess grönområden och badmöjligheter och nära kommunikationer genom pendeltåg, buss, bil eller cykel.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Entréplan huserar med stora sällskapsytor, kök, badrum och utgång till en underbar uteplats med utsikt över den intilliggande allmänningen. Köket är modernt med stora arbetsbänkar och gott om förvaring. Tilltaget vardagsrum med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier.

Den privata avdelningen är belägen på ovanvåningen. Här finns tre ordentliga sovrum, möblerbar övre hall, två stora klädkammare och helkaklat badrum med badkar.

Varmt välkommen till ett perfekt boende, villakänsla nära city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration