Gustafsvägen 14 B, 2 tr / Råsunda / Solna

ACCEPTERAT PRIS 3.600.000 KR OCH FLEXIBELT TILLTRÄDE

Slutpris
3 525 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
2 793 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustafsvägen såldes av oss 2019-10-21. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Gustafsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råsunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

****ACCEPTERAT PRIS 3.600.000 KR OCH FLEXIBELT TILLTRÄDE***

Härlig trea i lugnt läge intill villakvarteret!

Lägenheten är genomgående, vetter både mot den lugna gatan samt innergården. Här bor ni nära till tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och buss samt ytterligare kommunikationer. Mall of Scandinavia och Solna centrum finns på ca 10 minuters promenadavstånd, mataffär finns precis intill fastigheten. Fina promenadstråk runt Råsta- och Lötsjön samt Hagaparken. Fastigheten byggdes 1961-1963 och är löpande renoverad.

Bostaden är välplanerad och i fint skick, trivsam och välkomnande. Köket är av senare modell med bra arbetsytor och vardagsrummet har utgång till den rymliga balkongen. Sovrummen ligger i varsin ände av lägenheten. Badrummet är fräscht och modernt.

Kort sagt, här trivs man. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Råsunda

Här i Solna/Gamla Råsunda bor du med promenadavstånd till det mesta så som butiker, kommunikationer samt trevliga promenadstråk och sjöar.

Kommunikationer

Från Solna Station når man stora delar av Stockholm tack vare tvärbanan mot Sickla samt pendeltåg mot såväl Södertälje som Arlanda och Uppsala. Pendeltåget tar dig till Odenplan och T-centralen på 4 respektive 6 minuter. Från Odenplan går övriga pendeltågslinjer mot Bålsta och Nynäshamn och från T-centralen kan du ansluta dig till samtliga tunnelbanelinjer.

Natur och fritid

Här i Råsunda finns goda möjligheter för den som vill leva ett aktivt liv. Dels finns flertalet utegym och vanliga gym, men här finns även Råstasjön med trevliga promenadstråk. Varför inte ta en promenad längs Råstasjön i sommarsolen eller kanske en trevlig picknick med vänner på någon av de närliggande ängarna? Är du mer intresserad av sport bor du här granne med Arenastaden och Sveriges nationalarena Friends Arena. Här finns även Mall of Scandinavia med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger.

Barnomsorg och skolor

Här i Råsunda finns flertalet förskolor och skolor. Några exempel på förskolorna är Förskola Juvelen, Förskolan Solrosen och Barnens MontessoriAkademi. Är du istället på jakt efter grundskolor i området finns till exempel Råsunda Skola (F-6) och Skytteholmsskolan (F-9), men självklart finns många fler förskolor och grundskolor i Solna kommun. För mer information om dessa, vänligen besök https://www.solna.se/forskola-skola/.

Affärer och restauranger

Solna Centrum erbjuder flertal butiker, caféer, restauranger men önskas ett större utbud hittar du Mall of Scandinavia som ligger i området. Här hittar du en unik mix av design, mode, teknik, underhållning och mat från hela världen. Här finns som tidigare nämnt även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger. Ser vi till övriga Råsunda finns här även restauranger som Texas Longhorn, Supreme Burger samt flertalet lokala restauranger.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.