Gustav III:s boulevard 117, 6tr

Gustav III:s boulevard 117, 6tr

Slutpris

4 900 000 kr


Frösunda— Solna

Gustav III:s boulevard 117, 6tr


Slutpris
4 900 000 kr

Frösunda— Solna

På sjätte våningen med utsikt över Frösundas taksiluetter ligger denna fantastiska fyrarumslägenhet om ca 154 m² och stor balkong mot innergården. Bostaden var ursprungligen en sexrumslägenhet och det går enkelt att återställ den ursprungliga planlösningen om Ni önskar de två ytterligare sovrumen.

Bostadens planlösning består av två delar - en del att umgås på och en del med sovrum.

Det gigantiska vardagsrummet med delvis öppen planlösning mot köket och matplatsen utgör de sociala delarna. Vardagsrummets stora yta erbjuder en stora variaton av möbleringsalternativ, Er fantasi är det som sätter gränsen. Vardagsrummet har generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck och här ifrån når Ni även den stora balkongen som vetter mot innergården.

Köket är stilrent och modernt med slät mattvit inredning, inbyggnadsmaskiner i arbetshöjd och vackert Marrakech kakel som stänkskydd. I anslutning till köket finns också en matplats med härlig utsikt över takåsarna och Befästningskullen.

Den andra delen av bostaden utgör den privata delen. Här ligger de tre stora sovrumen, en väl tilltagen klädkammare samt badrum med massagedusch, vädringsfönster, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har ytterligare ett badrum och klädkammare i anslutningen till hallen.

Förening har god ekonomi och avgiften inkluderar TV med utökat kanalpaket, 100 Mbit/s bredband och ip-telefoni. Föreningen genomförde också en sänkning av månadsavgiften med vid årsskiftet om 4%

Välkommen till en bostad utöver det vanliga.


Referensnummer
149 286
Boarea
154 kvm
Avgift
7 942 kr/mån
Driftkostnad
732 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-03-26

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna på Gustav III:s boulevard 117, 6tr såldes av oss 2014-03-26. Se alla våra försäljningar i Solna

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.