Gustav III:s boulevard 117, 6tr / Frösunda / Solna

Slutpris
4 900 000 kr
Referensnummer
149 286
Boarea
154 kvm
Avgift
7 942 kr/mån
Driftkostnad
732 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-03-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustav III:s boulevard 117, 6tr såldes av oss 2014-03-26. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På sjätte våningen med utsikt över Frösundas taksiluetter ligger denna fantastiska fyrarumslägenhet om ca 154 m² och stor balkong mot innergården. Bostaden var ursprungligen en sexrumslägenhet och det går enkelt att återställ den ursprungliga planlösningen om Ni önskar de två ytterligare sovrumen.

Bostadens planlösning består av två delar - en del att umgås på och en del med sovrum.

Det gigantiska vardagsrummet med delvis öppen planlösning mot köket och matplatsen utgör de sociala delarna. Vardagsrummets stora yta erbjuder en stora variaton av möbleringsalternativ, Er fantasi är det som sätter gränsen. Vardagsrummet har generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck och här ifrån når Ni även den stora balkongen som vetter mot innergården.

Köket är stilrent och modernt med slät mattvit inredning, inbyggnadsmaskiner i arbetshöjd och vackert Marrakech kakel som stänkskydd. I anslutning till köket finns också en matplats med härlig utsikt över takåsarna och Befästningskullen.

Den andra delen av bostaden utgör den privata delen. Här ligger de tre stora sovrumen, en väl tilltagen klädkammare samt badrum med massagedusch, vädringsfönster, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har ytterligare ett badrum och klädkammare i anslutningen till hallen.

Förening har god ekonomi och avgiften inkluderar TV med utökat kanalpaket, 100 Mbit/s bredband och ip-telefoni. Föreningen genomförde också en sänkning av månadsavgiften med vid årsskiftet om 4%

Välkommen till en bostad utöver det vanliga.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.