Gustav III:s Boulevard 63 / Frösunda / Solna

Smakfull tvåa med Frösundas kanske bästa uteplats

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
3 422 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustav III:s Boulevard 63 såldes av oss 2017-01-18. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Redan vid det första steget in i den välkomnande hallen möts ni av en känsla av ljus, luft och rymd som återspeglas i hela bostaden. Planlösningen disponeras med ett stort vardagsrum med generöst ljusinsläpp från fönsterpartier och helglasad altandörr som ger tillgång till den stora träbelagda uteplatsen i bästa sydvästläge. Uteplatsen ligger mot föreningens lummiga innergård och är dessutom inramad med en häck vilket gör insynen minimal.

Socialt kök med en möjlig matplats för 6-8 personer. Väl tilltaget sovrum med en stor klädkammare i direkt anslutning som idag disponeras som ett barnrum. Helkaklat badrum med takdusch, infällda spotlights, tvättmaskin och torktumlare. Mycket goda förvaringsmöjligheter via två klädkammare och förråd.

Området erbjuder på all tänkbar service i form av matbutik, bank, post, kemtvätt, frisör och flertalet restauranger. Perfekt läge för dig som gillar natur med bl.a. Brunnsvikens vatten och Hagaparkens grönområden runt knuten. Bostadens centrala läge ger möjligheten att med bil eller lokaltrafik snabbt ta sig till Stockholm eller till någon av flygplatserna. På några få minuters promenadavstånd når ni även den nya Mall of Scandinavia.

Varmt välkommen till denna oas i hjärtat av Frösunda!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration