Gustav III:s Boulevard 107 / Frösunda / Solna

Öppen planlösning - Ovanligt stor balkong i SV - Klädkammare - Garage i huset som nås via hiss

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 565 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2017-11-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustav III:s Boulevard såldes av oss 2017-11-24. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Gustav III:s Boulevard

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS - AVGIFTSFRI MÅNAD JANUARI 2018- RING FÖR PRIVATVISNING

Välkommen till denna välplanerade trerumslägenhet om ca 81 m² med en stor balkong belägen mot den gröna lugna innergården. Planlösningen är genomgående och optimalt fördelad på en social avdelning som inbjuder till umgänge och en privat avdelning för de som bor här. Genomgående för bostaden är dess stora fönsterpartier vilket ger bostaden ett ljus på ett sätt som inte återfinns i många lägenheter.

Planlösningens sociala delar erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum som sedan övergår i en stor matplats och vidare till köket med full maskinell utrustning i rostfritt. Den öppna planlösning mot matplatsen och vardagsrummet skapar stora sociala ytor till både vardag och fest.

För de varma kvällarna rekommenderas bostadens balkong. Dess läge i sydväst, med utsikt över föreningens uppskattade innergård – i kombination med den väl tilltagna storleken är en svårslagen kombination. Här möblerna ni ledigt med såväl matgrupp som solstolar.

Bostaden andra del utgör den privata avdelningen. Här finns två rymliga sovrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och bubbelbadkar.

Gemensamt för hela bostaden är de goda förvaringsmöjligheterna som erbjuds via flertalet garderober, klädkammare och källarförråd.

Här bor ni barnvänligt och lugnt, nära naturen och samtidigt centralt med mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min. Hållplats utanför porten till buss 509 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus via Solna C till Brommaplan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration