Gustav III:s Boulevard 84 / Frösunda / Solna

Genomgående 2.9 meter i takhöjd - Högt läge - Fri utsikt - Inglasad balkong i väster

Slutpris
6 600 000 kr
Boarea
118 kvm
Avgift
5 663 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-01-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustav III:s Boulevard såldes av oss 2018-01-25. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Gustav III:s Boulevard

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett högt läge, utan någon granne ovanför finner ni denna spektakulära femma med en genomgående takhöjd på 2.9 meter. Bostaden är belägen i gavel med fönster i tre väderstreck och helt fri utsikt över Vattenparken och dess porlande bäck och vidare mot Friends Arena. Bostadens höga fria läge blir inte sämre av att den inglasade balkongen är belägen i väster, vilket borgar för sol från tidig eftermiddag fram till att solens allra sista strålar försvinner ner bakom horisonten.

Vardagsrummet är stort med stora fönster i tre väderstreck samt utgång till den inglasade balkongen i bästa västerläge, här kan ni njuta av solen från tidig förmiddag fram tills den går ner. Köket är välplanerat med full maskinell utrustning i rostfritt och belägen i öppen planlösning mot vardagsrummet. De stora arbetsytorna i kombination med de många skåpen gör köket lätt att trivas i. Skåpen är dessutom placerade på ett sätt som utnyttjar den fulla takhöjden och på så sätt ger er massa extra förvaringsutrymmen.

Direkt till höger om hallen ligger två välplanerade sovrum, båda med fönster mot föreningens innergård och med egen klädkammare. På högersidan om hallen finns också ett gästbadrum, helkaklat i neutrala färger och försedd med dusch.

Till vänster om hallen återfinns ett stort master bedroom försedd med platsbyggd skjutdörrsgarderob och två stora fönster mot den vackra Vattenparken. Ytterligare ett sovrum, perfekt som barnrum eller arbetsrum, även det med samma hänförna utsikt som master bedroom. Här finns också bostadens badrum, helkaklat med infällda spotlights i taket samt försett med ett stort badkar.

På det hela taget en spektakulär bostad, med sällan skådat läge och helt fri utsikt.

Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration