Gustav III:s Boulevard 84 / Frösunda / Solna

Genomgående 2.9 meter i takhöjd - Högt läge - Fri utsikt - Inglasad balkong i väster

Pris
5 995 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
118 kvm
Avgift
5 663 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Visningar
 • Sön 21 jan 12:30-13:15

  Öppen visning / Välkommen

 • Mån 22 jan 17:00-17:30

  Öppen visning / Välkommen

Boka Budgivning

Med ett högt läge, utan någon granne ovanför finner ni denna spektakulära femma med en genomgående takhöjd på 2.9 meter. Bostaden är belägen i gavel med fönster i tre väderstreck och helt fri utsikt över Vattenparken och dess porlande bäck och vidare mot Friends Arena. Bostadens höga fria läge blir inte sämre av att den inglasade balkongen är belägen i väster, vilket borgar för sol från tidig eftermiddag fram till att solens allra sista strålar försvinner ner bakom horisonten.

Vardagsrummet är stort med stora fönster i tre väderstreck samt utgång till den inglasade balkongen i bästa västerläge, här kan ni njuta av solen från tidig förmiddag fram tills den går ner. Köket är välplanerat med full maskinell utrustning i rostfritt och belägen i öppen planlösning mot vardagsrummet. De stora arbetsytorna i kombination med de många skåpen gör köket lätt att trivas i. Skåpen är dessutom placerade på ett sätt som utnyttjar den fulla takhöjden och på så sätt ger er massa extra förvaringsutrymmen.

Direkt till höger om hallen ligger två välplanerade sovrum, båda med fönster mot föreningens innergård och med egen klädkammare. På högersidan om hallen finns också ett gästbadrum, helkaklat i neutrala färger och försedd med dusch.

Till vänster om hallen återfinns ett stort master bedroom försedd med platsbyggd skjutdörrsgarderob och två stora fönster mot den vackra Vattenparken. Ytterligare ett sovrum, perfekt som barnrum eller arbetsrum, även det med samma hänförna utsikt som master bedroom. Här finns också bostadens badrum, helkaklat med infällda spotlights i taket samt försett med ett stort badkar.

På det hela taget en spektakulär bostad, med sällan skådat läge och helt fri utsikt.

Välkommen på visning.

Sponsrade länkar
Bilder
Kök och vardagsrum
Vardagsrum med fri utsikt över vattenparken och de intilliggande taksiluetterna
Inglasad balkong i väster med fri utsikt över Vattenparken
Vardagsrum mot kök
Matplatsen, notera de många överskåpen som utnyttjar den fulla takhöjden.
Stort kök med härlig takhöjd.
Sovrum Fyra
Utsikten genom fönstret i sovrummet
Sovrum Tre - Master bedroom
Sovrum Tre - Master bedroom
Badrum med badkar, tvättmaskin och troktumlare
Del av hallen
Visa alla 19 bilder
Inspiration
Planritning
Planskiss
Planskiss 3D
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Bakom säkerhetsdörren välkomnas ni in i denna enastående femma. Bostaden karakteriseras av ljus luft och rymd och redan i hallen slås ni av den tilltagna takhöjden på 2,9 meter vilket är genomgående för bostaden.

  Gott om förvaring erbjuds via de platsbyggda skjutdörrsgarderoberna.

  Golv: Ekparkett
  Väggar: Målade - vita
  Takhöjd: 2.9 meter
  Säkerhetsdörr: Ja
 • Sovrum Ett
  Till höger från hallen ligger Sovrum Ett. Stort fönster mot föreningens lugna innergård skänker ett härligt ljus.

  Rummet är perfekt som arbetsrum eller barnrum. Gott om förvaring via den egna klädkammaren, som även den har 2.9 meter i tak.

  Golv: Ekparkett
  Väggar: Målade - Vita
  Takhöjd: 2.9 meter
 • Gästbadrum
  Vidare in i bostaden ligger ett av bostadens två helkaklade badrum. Här finns kommod med förvaring, spegelskåp med förvaring och belysning samt dusch.

  Golv: Antracitfärgad klinker
  Väggar: Vitt kakel
 • Sovrum Två
  Sovrum två erbjuder samma smarta disposition som Sovrum Ett. Likt det första sovrummet är utsikten över innergården och kläderna förvaras i en egen klädkammare.

  Golv: Ekparkett
  Väggar: Målade - vita
  Takhöjd: 2,9 meter
 • Vardagsrum
  Vidare in i bostaden möts ni av ett fantastisk vardagsrum med fönster i tre väderstreck och en svårslagen utsikt åt alla håll.

  Vardagsrummet är väl tilltaget och kan med fördel möbleras med en större soffgrupp och tillhörande möbler såsom soffbord och TV-möbel.

  Öppen planlösning mot köket samt utgång till den stora inglasde balkongen med bästa solläge och fri utsikt över vattenparken och vidare mot Friends Arena.

  Golv: Ekparkett.
  Väggar: Målade - vita
  Takhöjd: 2.9 meter
 • Kök och matplats
  Vidare in i bostaden når ni det L-format kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och med en bardel att umgås vid. En social och inbjudande lösning som inbjuder till umgänge mellan rummen och passar lika bra till vardags som till fest. I köket finns även möjlighet till en större matplats för 8-10 personer invid fönstret.

  Köket är stilrent och modernt med vita mattlackade skåpluckor och handtag i borstat stål. Här gör den tilltagna takhöjden sig påmind och arkitekten har låtit överskåpen gå hela vägen upp till tak vilket ger er massvis av extra förvaring. Vitt kakel ovan arbetsbänkar i svart ek. Full maskinell utrustning i rostfritt från Siemens såsom kyl, frys, spishäll, diskmaskin, varmluftsugn och mikro i arbetshöjd.

  Golv: Ekparkett.
  Väggar: Målade - vit.
  Takhöjd: 2.9 meter
  Köksfabrikat: Marbodal.
  Köksluckor: Släta, med soft-close Färg: mattvit.
  Matplats: separat matplats för 8-10 personer.
  Utrustning: spishäll (Siemens), inbyggnadsugn (Siemens), fläkt (Franke), kakel (vitt kakel), kyl-fullhöjd (Siemens), frys-fullhöjd (Siemens), diskmaskin (Siemens), microugn (inbyggnads Siemens).
 • Sovrum Tre - Master bedroom
  Stort master bedroom med ingång både från hallen och direkt mot köket.

  Rummet möbleras ledigt med såväl stor dubbelsääng som en arbetshörna om så önskar.

  Rummet är helt insynsifritt och erbjuder stora fönster som skänker rummet ett trevlig ljus och bjuder på en rogivande utsikt över vattenparken och den porlande bäcken. Gott om förvaring via en stor platsbyggd skjutdörrsgarderob.

  Golv: Ekparkett.
  Väggar: Målade - ljusblå.
  Takhöjd: 2.9 meter
 • Badrum Ett
  Badrummet är helkaklat med stora vita kakelplattor på väggarna samt grått klinkergolv. Här finns spegel med belysning, handfat med kommod och förvaringslådor, WC och ett rejält badkar som även är försett med en duschvägg i glas.

  Tvättmaskin och torktumlare från Siemens är placerade under praktisk arbetsbänk i massiv ek med skåp över för ytterligare förvaring samt underliggande bänkbelysning.

  Golv: Grått klinker.
  Vägg: Vitt kakel.
  Tak: Infällda spotlights.
 • Sovrum Fyra
  Stort sovrum med en svårslagen utsikt över vattenparken och de intilliggande takåsarna. Likt master bedroom är det helt insynsfritt.

  Rummet lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller varför inte ett arbetsrum. Med den här utsikten skulle de flesta föredra att arbeta hemifrån.

  Golv: Ekparkett
  Väggar: Målade - vita
  Takhöjd: 2.9 meter
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  118 kvm (Boareauppgifter enligt ekonomiska förvaltare)
 • Rum
  5 rum (4 sovrum)
 • Våning
  4 av 5
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2013
 • Kommentar, byggnad
  Tak: Galvaniserad plåt
  Fasad: Puts och tegel
  Fönster: 3-glas isolerfönster
  Köksfläkt: Centralventilation (riktig fläkt med utsug)
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning: Vattenburen / Fjärrvärme
  Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
 • Energiklass
 • Energiprestanda
  81 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2015-06-29
 • Besiktningsman
  Kjell-Åke Henriksson
TV/Internet
 • TV:
  Bostaden har ett system med flexibla vägguttag. Uttagen är universella, vilket innebär att du kan välja om du vill ha TV, telefon eller dator i respektive uttag. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal för digital-Tv, bredbands telefon och bredband fiberlan med Telia. För detta betalar medlemmarna en obligatorisk avgift om 220 kr/mån I boendet ingår grundutbudet för Telia Digital-Tv med ca. 15 kanaler. För mer information se: www.telia.se/tv

  Internet:
  I boendet ingår Telia Bredband Fiber Lan med upp till 100 Mbit/s i ditt nätverksuttag. För mer info se:www.telia.se/fiberlan.
Inglasad Balkong
 • Balkongen som ni når från vardagsrummet ligger med bästa tänkbara solläge i sydväst. Det borgar för sol från tidig eftermiddag fram tills att den går ner.

  Då balkongen är inglasad förlänger ni användningssäsongen högst betydligt. Utsikten är svårslagen. Dess höga läge gör att ni ser över de intilliggande grannhusen men ligger också i fritt läge mot vattenparken och dess porlande bäck och vidare utsikt mot Friend Arena.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen har 97 platser i garage vilka ni kan nå med hissen. Kostnaden för en garageplats är 1 000 kr/mån för bil och 400 kr/mån för MC. För närvarande är det kö.

  Alternativt finns boendeparkering på gatan. För folkbokförd i Solna stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Medborgarkontoret, tel: 08-734 21 00. Ansökan kan även fyllas i på deras hemsida: www.solna.se. Kostnaden för ett månadskort ligger på 300 kr, alternativt löses ett kvartalskort om 750 kr (250 kr/mån)
Ekonomi
 • Avgift
  5 663 kr/mån
 • Kommentar, månadsavgift
  I avgiften ingår värme, kallvatten, källarförråd, bostadsrättstillägg, Bredband, IP-TV och telefoni via Telia Triple play (ett oblg. tillägg om 220 kr/mån tillkommer ovan angiven månadsavgift för Telias tjänster)
 • Hushållsström
  342 kr/mån
 • Varmvatten
  115 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  457 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  5
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  455 kr
 • Andel i förening
  1,15663
 • Andel av årsavg.
  Uppgiften saknas i föreningens register
 • Andelstal insats
  Uppgiften saknas i föreningens register
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2018-01-09.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga planerade höjningar föreligger. För närvarande har styrelsen också beslutat om en avgiftsfri månad per år, beslutet revideras årsvis.
Föreningen
 • Benämning
  BRF Rosenlund i Frösunda. I föreningen finns 108 lägenheter.
 • Allmänt
  Brf Rosenlund i Frösunda består av 2 flerbostadshus i 6-7 våningar med totalt 108 lägenheter och 3 lokaler. En L-formad huskropp och en huskropp inne på gården. Belägna på adresserna Gustav III Boulevard 72-84 och Rosenborgsgatan 1-13. Inflyttning skedde i början av kvartal 3 (2012)och avslutades under kvartal 2 (2013)

  Föreningen erhöll lagfart över fastigheten den 5 mars 2013

  BRF Rosenlund har tecknat en kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring i FOLKSAM. Försäkringen täcker den fasta inredningen i din lägenhet vid skada, som inte föreningens fastighetsförsäkring täcker.

  Detta innebär att du inte behöver teckna någon individuell tilläggsförsäkring.
 • Kommande renoveringar
  Inga renoveringsbehov föreligger då föreningen byggnad uppfördes 2013
  Stamspolning kommer att genomföras i Januari 2018
 • Kommande avgiftshöjningar
  Inga planerade höjningar föreligger. För närvarande har styrelsen också beslutat om en avgiftsfri månad per år, beslutet revideras årsvis.
 • Gjorda renoveringar
  Inga renoveringsbehov föreligger då föreningen byggnad uppfördes 2013
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Lägenheten har säkerhetsdörr och huvudentrén är försedd med kodlås. Posthantering i entréplanet och morgontidningen levereras till en tidningshållare utanför din dörr.

  Förråd: Till lägenheten hör 1 st källarförråd.
  Tvättstuga: Tvättstugan är bekvämt placerad i direkt anslutning till hissen i huskroppen Rosenborgsgatan.
  Barnvagnsrum: Barnvagnsrummet är placerat på källarplanet.
  Cykelrum: Cykelrummet är placerat på källarplanet.
Området
 • I Frösunda finns det bästa av två världar, närheten till storstadens puls och grönskande natur. Frösunda är ett av Solnas mest expansiva områden och här råder en härlig småstadskänsla. Två bra grundskolor i form av Alfaskola och Vittra finns inom Frösunda. Flertalet träningsanläggningar såsom Balance och Puls och träning, restauranger, caféer och butiker skapar alla förutsättningar för att man snabbt kan hitta in i ett socialt sammanhang och det är kanske därför få människor flyttar härifrån samtidigt som inflyttning utifrån stadigt ökar.

  Vill man ta sig en rogivande promenad eller joggingtur är Hagaparken det naturliga rekreationsområdet. Här ges också möjligheter till besök på Fjärilshuset med nordens största haj akvarium, spabehandlingar på Sturebadet Haga, båttur eller bad i Brunnsviken på sommaren och plogad skridskobana på vintern och en mängd andra aktiviteter. Dessutom barnvänliga utflyktsmål som Över Järva gård med med bla lantdjur och cafe; Mulle Mecks lekplats, Järvaskogen naturreservat och Ulriksdals slottspark. Känslan av avskildhet, lugn och ro trots närheten till city är en lockande och spännande kombination.

  Frösunda blir naturligtvis inte mindre inbjudande av närheten till den nyuppförda och växande Arenastaden där bland annat nationalarenan Friends Arena och en av nordens största gallerior Mall of Scandinavia har öppnats. Här ges ni all tänkbar service, inte minst via köpcentrumets 100 000 m² shopping och nöje. Läs mer på www.arenastaden.se, www.mallofscandinavia.se och Solna stads hemsida www.solna.se.
 • Kommunikationer
  Möjligheten att med bil eller lokaltrafik snabbt ta sig till Stockholm eller till någon av flygplatserna. Busslinjerna 67, 515 går direkt till city med en kort restid om ca 12 min. Området trafikeras även av ett antal andra busslinjer som går till bland annat Karolinska sjukhuset, Solna centrum, Universitetet/Danderyds sjukhus. På kort promenadavstånd ligger Solnas pendeltågsstation med restid på ca. 7 min in till Stockholms Central. Flygbussar till Arlanda stannar i Frösunda nonstop var 10:e minut.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier