Gustav III:s Boulevard 84

Gustav III:s Boulevard 84

Slutpris

6 600 000 kr


Frösunda— Solna

Gustav III:s Boulevard 84


Slutpris
6 600 000 kr

Frösunda— Solna

Genomgående 2.9 meter i takhöjd - Högt läge - Fri utsikt - Inglasad balkong i väster

Med ett högt läge, utan någon granne ovanför finner ni denna spektakulära femma med en genomgående takhöjd på 2.9 meter. Bostaden är belägen i gavel med fönster i tre väderstreck och helt fri utsikt över Vattenparken och dess porlande bäck och vidare mot Friends Arena. Bostadens höga fria läge blir inte sämre av att den inglasade balkongen är belägen i väster, vilket borgar för sol från tidig eftermiddag fram till att solens allra sista strålar försvinner ner bakom horisonten.

Vardagsrummet är stort med stora fönster i tre väderstreck samt utgång till den inglasade balkongen i bästa västerläge, här kan ni njuta av solen från tidig förmiddag fram tills den går ner. Köket är välplanerat med full maskinell utrustning i rostfritt och belägen i öppen planlösning mot vardagsrummet. De stora arbetsytorna i kombination med de många skåpen gör köket lätt att trivas i. Skåpen är dessutom placerade på ett sätt som utnyttjar den fulla takhöjden och på så sätt ger er massa extra förvaringsutrymmen.

Direkt till höger om hallen ligger två välplanerade sovrum, båda med fönster mot föreningens innergård och med egen klädkammare. På högersidan om hallen finns också ett gästbadrum, helkaklat i neutrala färger och försedd med dusch.

Till vänster om hallen återfinns ett stort master bedroom försedd med platsbyggd skjutdörrsgarderob och två stora fönster mot den vackra Vattenparken. Ytterligare ett sovrum, perfekt som barnrum eller arbetsrum, även det med samma hänförna utsikt som master bedroom. Här finns också bostadens badrum, helkaklat med infällda spotlights i taket samt försett med ett stort badkar.

På det hela taget en spektakulär bostad, med sällan skådat läge och helt fri utsikt.

Välkommen på visning.


Boarea
118 kvm
Avgift
5 663 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-01-25

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Gustav III:s Boulevard såldes av oss 2018-01-25. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Gustav III:s Boulevard.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.