Honnörsgatan 23 / Järvastaden / Solna

Gavelläge - Balkong med fritt läge i SV - Låg avgift - Kanske Järvastadens bästa BRF

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
3 838 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Honnörsgatan såldes av oss 2018-01-24. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Honnörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järvastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett högt läge och fri utsikt mellan husen välkomnas ni in i denna härliga gaveltrea om ca 84 m² och balkong med bästa sydvästläge, vilket borgar för att solens allra sista strålar värmer till långt in på kvällen. Föreningen är mycket välskött vilket också avspeglar sig i den låga avgiften.

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning bestående av kök och vardagsrum i en öppen social del samt sovrummen smart placerade i den andra delen av bostaden. En uppskattad planlösning som inbjuder till härligt umgänge samtidigt som den fungerar lika bra till vardags. Från vardagsrummet når ni också bostadens stora balkong med plats för såväl sittgrupp som grillen, så klart.

Köket är väldisponerat med stora arbetsytor och gott om förvaring. Snickerier i mattvitt med moderna grepp och bänkskivor av slitstarkt laminat. I direkt anslutning till köket finner ni matplatsen för 4-6 personer omgiven av stora fönster i två väderstreck.

Bostadens två sovrum är båda väl tilltagna. Master bedroom möbleras ledigt med en stor dubbelsäng samtidigt som det finns plats över för skrivbord, här finns också en klädkammare för extra förvaring. Det andra sovrummet är även det stort och erbjuder fönster i två väderstreck. Rummet lämpar sig perfekt som såväl barnrum som gästrum.

Stort helkaklat badrum utrustat med badkar samt tvättmaskin och torktumlare praktiskt placerade under en arbetsbänk med ytterligare förvaring ovan.

Här bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med gångavstånd till flertalet skolor, förskolor, Mulle-Meckparken, grönområden och kollektivtrafik. På det hela taget en fantastisk trea, med gott om förvaring via flertalet garderober, klädkammare och källarförråd men framför allt med en härlig och eftertraktad planlösning i ett populärt och utmärkt område.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration