Honnörsgatan 23

Honnörsgatan 23

Slutpris

3 750 000 kr


Järvastaden— Solna

Honnörsgatan 23


Slutpris
3 750 000 kr

Järvastaden— Solna

Gavelläge - Balkong med fritt läge i SV - Låg avgift - Kanske Järvastadens bästa BRF

Med ett högt läge och fri utsikt mellan husen välkomnas ni in i denna härliga gaveltrea om ca 84 m² och balkong med bästa sydvästläge, vilket borgar för att solens allra sista strålar värmer till långt in på kvällen. Föreningen är mycket välskött vilket också avspeglar sig i den låga avgiften.

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning bestående av kök och vardagsrum i en öppen social del samt sovrummen smart placerade i den andra delen av bostaden. En uppskattad planlösning som inbjuder till härligt umgänge samtidigt som den fungerar lika bra till vardags. Från vardagsrummet når ni också bostadens stora balkong med plats för såväl sittgrupp som grillen, så klart.

Köket är väldisponerat med stora arbetsytor och gott om förvaring. Snickerier i mattvitt med moderna grepp och bänkskivor av slitstarkt laminat. I direkt anslutning till köket finner ni matplatsen för 4-6 personer omgiven av stora fönster i två väderstreck.

Bostadens två sovrum är båda väl tilltagna. Master bedroom möbleras ledigt med en stor dubbelsäng samtidigt som det finns plats över för skrivbord, här finns också en klädkammare för extra förvaring. Det andra sovrummet är även det stort och erbjuder fönster i två väderstreck. Rummet lämpar sig perfekt som såväl barnrum som gästrum.

Stort helkaklat badrum utrustat med badkar samt tvättmaskin och torktumlare praktiskt placerade under en arbetsbänk med ytterligare förvaring ovan.

Här bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med gångavstånd till flertalet skolor, förskolor, Mulle-Meckparken, grönområden och kollektivtrafik. På det hela taget en fantastisk trea, med gott om förvaring via flertalet garderober, klädkammare och källarförråd men framför allt med en härlig och eftertraktad planlösning i ett populärt och utmärkt område.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
84 kvm
Avgift
3 838 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-01-24

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Honnörsgatan såldes av oss 2018-01-24. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Honnörsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.