Igelbacken 51 / Järvastaden / Solna

Gavelläge - Fyra sovrum - Stor tomt- Längst in på återvändsgata

Slutpris
8 725 000 kr
Boarea
131 kvm
Driftkostnad
36 160 kr/år
Tomtarea
306 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-01
Bostaden är såld!

Denna radhus på Igelbacken såldes av oss 2017-09-01. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Igelbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järvastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längst in på en lugn återvändsgata finner ni detta fantastiska boende i Solna stadsvillor. Bostaden är belägen med ett eftertraktat gavelläge disponerat i två plan och en boyta om hela 131 m² och med fyra sovrum på samma våningsplan. Här bor ni i en attraktiv stadsdel med närhet till allt. Nära Stockholms innerstad, nära Arenastaden, nära Ursviks motionsspår och Hagaparken med dess grönområden och badmöjligheter och nära kommunikationer genom pendeltåg, buss, bil eller cykel.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Entréplan huserar med stora sällskapsytor, kök, badrum och utgång till en underbar uteplats med utsikt över den intilliggande allmänningen. Köket är modernt med stora arbetsbänkar och gott om förvaring. Tilltaget vardagsrum med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier.

Den privata avdelningen är belägen på ovanvåningen. Här finns fyra ordentliga sovrum, stor klädkammare och helkaklat badrum med badkar.

Varmt välkommen till ett perfekt boende, villakänsla nära city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration