Järva Skjutbaneväg 58

Järva Skjutbaneväg 58

Slutpris

4 085 000 kr


Järvastaden— Solna

Järva Skjutbaneväg 58


Slutpris
4 085 000 kr

Järvastaden— Solna

I en av Solnas nyaste och mest expansiva områden ligger denna attraktiva och välplanerade fyra om ca 86 m² med stor balkong med kvällssolsläge.

Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Stor balkong med härligt läge mot de gröna omgivningarna. Kök är välplanerat med full maskinell utrustning i rostfritt och har en öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet. En härlig känsla av rymd som skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. Tre rymliga sovrum samtliga med platsbyggda garderober. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar samt ytterligare ett gästbadrum med dusch. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och källarförråd.

I Järvastaden har du Igelbäckens naturreservat som granne med ett rikt djurliv, leder, stigar och rastplatser. Området är barnvänligt med förskolor och skolor i närheten. Mellan husen finns trevliga gården och för de små finns Mulle Meck lekparken att tillgå. Trots allt detta har du bara 10 minuter med tåg eller bil till city och 7-8 minuters cykelväg till Kista. Både E18, E4 och E20 finns nära till hands för den bilburna. Kort promenadavstånd till Nationalarenan och det snart färdigställda Mall of Scandinavia med ca 230 butiker.

Varmt välkommen till denna smakfulla fyra!


Boarea
86 kvm
Avgift
3 654 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2015-01-14

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Järva Skjutbaneväg såldes av oss 2015-01-14. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Järva Skjutbaneväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.