Jungfrudansen 1 / Solna / Huvudsta / Solna / STOCKHOLM

Välkomna till en perfekt planerad 1,5:a med balkong i citynära Huvudsta!

Slutpris
2 570 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
2 406 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
-1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-10-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jungfrudansen 1 såldes av oss 2017-10-26. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solna / Huvudsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en välplanerad och mycket yteffektiv lägenhet med sovalkov. Stor hall med säkerhetsdörr och en garderobsvägg som ger plats för all typ av förvaring och ingång till badrum med badkar. Vidare in i lägenheten kommer man in i vardagsrummet med stort fönsterparti och fint parkettgolv. Vitt och stilrent kök med utgång till den inglasade balkongen. En härlig lägenhet som målades om 2015, bra lösningar och mycket ljus. Lägenheten ligger i sutterrängplan, 1 tr upp, två minuters promenad till tunnelbanan. Bostaden är belägen i närheten av Ulvsundasjön, härifrån kan man även promenera hela vägen in mot Vasastan, St Eriksplan och Karlbergs slott. Solna Centrum ligger inom gångavstånd.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration