Krysshammarvägen 32

Krysshammarvägen 32

Slutpris

3 740 000 kr


Huvudsta— Solna

Krysshammarvägen 32


Slutpris
3 740 000 kr

Huvudsta— Solna

Stor trerummare med inglasad balkong

Välkomna till denna välplanerade trea om ca 81,6 m². På Krysshammarvägen bor du nära till såväl kommunikationer och skolor som grönområden och stadens puls.

Bostadens genomtänkta planlösning gör möjligheterna här oändliga. Med ett välplanerat och renoverat kök inrett med ljusa toner och fullutrustat med rostfria vitvaror blir matlagningen en fröjd och köket en plats för umgänge. Stort badrum med stor duschkabin som bland annat har bastufunktion och radio. Badrummet är i övrigt modernt inrett och utrustat med inbyggd wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och tvättmaskin. Två stora sovrum som båda med fördel kan möbleras med större säng med tillhörande sängbord samt klädförvaring. För att förvalta storleken på bostadens klädkammare har en smart ombyggning genomförts så att rummet har plats för säng och kan nyttjas som exempelvis gästrum.

Det stora vardagsrummet med stort fönsterparti och utgång till balkong har gott om plats för både soffgrupp med tillhörande soffbord och mediamöbel som matsalsmöblemang. Rummets storlek medför flertalet inrednings- och möbleringsalternativ. Balkongen med utsikt över lummig grönska är inglasad för maximalt nyttjande året runt. Bostaden är även utrustad med säkerhetsdörr.

Välkomna på visning!


Boarea
81.6 kvm
Avgift
3 856 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-04-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.