Mäster Simons Väg 6a

Mäster Simons Väg 6a

Slutpris

3 900 000 kr


Frösunda - Ritorp— Solna

Mäster Simons Väg 6a


Slutpris
3 900 000 kr

Frösunda - Ritorp— Solna

Unik möjlighet att förvärva en av Solnas finaste lägenheter!

*Visning planerad i maj, kontakta ansvarig mäklare för mer information*
- Industrivägg!
- Renoverat badrum!
- Fönster i tre väderstreck!
- Renoverat kök!
- Möjlighet till två riktiga sovrum!
- Öppen planlösning med köksö!
- Goda förvaringsmöjligheter och stor klädkammare!
- Radhuskänsla
- Stor uteplats med odlingsmöjligheter i söderläge!
- Förråd och tvättstuga på samma plan!
- Buss till Stockholm C på 10 minuter!
- Gångavstånd till pendeltåg och Mall of Scandinavia!

Nu saluförs en av Solnas absolut finaste lägenheter, med närhet till kommunikationer, närservice och natur! Med en lägenhet som denna är det svårt att veta vart man ska börja, men det första man slås av i lägenheten är hur smakfullt och smart renoverad den är. Ett kök där du har allt, köksö, inbyggd ugn, inbyggd mikro, stora arbetsytor, integrerad diskmaskin och kyl/frys! Förvaring finner du här även i alla former, överskåp, underskåp och även skåp i takhöjd med inbyggd belysning ovanför köksön. Här kan du laga dina måltider samtidigt som du umgås med vänner och familj som sitter i vardagsrummet, tack vare den öppna planlösningen. I direkt anslutning till det stora vardagsrummet finner vi ett rum som inramas av fin industrivägg och idag disponeras som matrum men som enkelt kan inredas som både sov eller arbetsrum! På väg in mot sovrummet passerar du lägenhetens fantastiska klädkammare, med goda förvarings och avhägningsmöjligheter. Väl i sovrummet har du stora platsbyggda garderober, väggar målade i härlig blå kulör och fönster i två väderstreck! Här tar du dig även ut till en av mina favoritdelar med lägenheten, nämligen uteplatsen. Här har du en altan om cirka 10kvm där du får plats med gott om möbler, grill eller varför inte lite odlingar? Utöver det som finns i lägenheten finner du även på samma plan ett rymligt förråd med fönster, eluttag och element samt föreningens tvättstuga!

Här i Ritorp/norra Frösunda bor du i ett perfekt läge, du har nära till natur såväl som kommunikationer och närservice med hemköp och buss som tar dig till Stockholm C inom 1 minuts promenad. Promenera bort runt Brunnsviken eller varför inte ta upp kanoten på axeln och paddla runt sjön? Eller för dig med gröna fingrar, strosa runt i Ulriksdals slottsträdgård och köpa med dig en och annan blomma till uteplatsen. Planteringsmöjligheterna är goda och soltimmarna många! Även cirka 10 minuters promenad till både Ulriksdals och Solnas pendeltågsstation. Från Enköpingsvägen går bl.a. buss 540 till Bergshamra (T-banans röda linje) och Universitetet samt mot Hallonbergen och blå linje åt andra hållet, buss 509 till Brommaplan, Solna och Danderyd, buss 157 till Lunda och Danderyds sjukhus. 516, 526, 561 och 565 till Sergels Torg samt flygbussar finns också inom gångavstånd. 177 till Mörby och Ekerö via Solna och Brommaplan.


Boarea
63.5 kvm
Avgift
4 919 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-04-07

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Mäster Simons Väg såldes av oss 2022-04-07. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Mäster Simons Väg.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.