Mönstringsvägen 10 / Järvastaden / Solna

Högt läge - Genomgående planlösning - Dubbla balkonger - Dubbla badrum - Välskött BRF

Slutpris
4 750 000 kr
Boarea
95 kvm
Avgift
4 667 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mönstringsvägen såldes av oss 2017-09-20. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Mönstringsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järvastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna smakfulla fyra om ca 95 m² med genomgående planlösning, dubbla badrum och dubbla balkonger.

Bostaden disponeras med ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och utgång till en av bostadens balkonger, denna balkong är inglasad och erbjuder en fri utsikt över nejden. Det höga läget gör insynen obefintlig då ni kommer över de intilliggande husets tak.

Vidare in i bostaden erbjuds ett L-format kök med full maskinell utrustning och en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. I anslutning till köket finns även en större matplats för 8-10 personer. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum, varav ett spektakulärt master bedroom med eget badrum och egen balkong. Självklart finns också ett större helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och källarförråd.

Här bor Ni barnvänligt och lugnt nära naturen och samtidigt centralt med mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min.

Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration