Sök Meny
Såld

Solna - Järvastaden / Mönstringsvägen 10

Högt läge - Genomgående planlösning - Dubbla balkonger - Dubbla badrum - Välskött BRF

Välkomna till denna smakfulla fyra om ca 95 m² med genomgående planlösning, dubbla badrum och dubbla balkonger.

Bostaden disponeras med ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och utgång till en av bostadens balkonger, denna balkong är inglasad och erbjuder en fri utsikt över nejden. Det höga läget gör insynen obefintlig då ni kommer över de intilliggande husets tak.

Vidare in i bostaden erbjuds ett L-format kök med full maskinell utrustning och en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. I anslutning till köket finns även en större matplats för 8-10 personer. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum, varav ett spektakulärt master bedroom med eget badrum och egen balkong. Självklart finns också ett större helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och källarförråd.

Här bor Ni barnvänligt och lugnt nära naturen och samtidigt centralt med mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min.

Varmt välkommen på visning.

Sponsrade länkar
Solna / Järvastaden
Mönstringsvägen 10
Slutpris: 4 750 000 kr
Boarea: 95 kvm
Avgift: 4 667 kr/mån
Driftkostnad: 499 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 4 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Mönstringsvägen