Näckrosvägen 43

Näckrosvägen 43

Slutpris

3 700 000 kr


Solna

Näckrosvägen 43


Slutpris
3 700 000 kr

Solna

Gavellägenhet högt upp i huset med söderläge

Välkommen hem till denna underbara tvåa som ligger högt upp i huset med bästa läget i Råsunda.

Direkt när du kliver in i hallen möts du av en möblerbar hall med gott om plats för avhängning. Här ifrån når du sedan bostadens alla rum, inklusive en klädkammare med ytterligare plats för förvaring.

Rymligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för större soffgrupp med möblemang och matbord om så önskas vilket bjudet in till sociala sammanhang. Från vardagsrummet når du även balkongen i härligt söderläge där du kan njuta av varma sommardagar.

Stilrent renoverat kök som har gott om förvaring, bra arbetsytor, fräscha vitvaror och gott om utrymme för matbord. Rummet är stilrent inrett och har även det fönster i två väderstreck vilket gör att många trevliga måltider kan avnjutas här.

I det ljusa sovrummet finns plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring om så önskas.

Med sitt centrala läge i populära Råsunda bor du här med närhet till det mesta tack vare goda kommunikationer så som tunnelbana och bussar. Här ifrån har du endast en kort promenad till vacker natur vid Råstasjön och Lötsjön samt Solna centrum och Mall of Scandinavia för den mer shoppingintresserade. I närområdet ligger även Gamla Filmstaden med restauranger och biograf.

Helt enkelt ett område att trivas i.


Boarea
62 kvm
Avgift
3 709 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2019-04-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.