Näckrosvägen 35, 4 tr

Näckrosvägen 35, 4 tr

Slutpris

4 200 000 kr


Solna— Stockholm

Näckrosvägen 35, 4 tr


Slutpris
4 200 000 kr

Solna— Stockholm

Guldchans: Fantastisk 2a i högt läge med balkong i väst och vackert bevarade originaldetaljer

Har du längtat efter den perfekta 2an i högt läge och bevarade originaldetaljer från byggåret? Nu kommer chansen!

Direkt när du kliver in i bostaden på Näckrosvägen 35 möts du av en välkomnande känsla och bevarad 40tals-charm. Det attraktiva, höga läget skapar en härlig rymd där ljuset, från fönster i två väderstreck möter dig redan i hallen. Detaljer som vackra fönsterbrädor i natursten, den bevarade originalparketten, köksluckor i massivt trä och tidstypiska fönster förhöjer känslan och skapar en inbjudande atmosfär i hela lägenheten!

Redan i badrummet som nås in till höger från hallen möts du av den fantastiska utsikten som bostaden erbjuder. Här finns plats för allt du behöver, förvaring i kommod, duschvägg i glas och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Ta dig vidare in till det helt magiska köket där du möts av solen till morgonkaffet! Här har man bevarat detaljerna på ett alldeles utomordentligt vis. I både stil och funktion har man lyckats kombinera den tidstypiska charmen i de klassiska vita träluckorna med det man i dag önskar i funktion. Här ges du en exceptionell plats att klara av vardagens bestyr på. Med plats för att vara många och med sällskap av den fina utsikten, skapas guldkant i tillvaron. Mycket disk? Oroa dig inte, diskmaskin finns!

Tvärs över hallen och förbi de vackra originalgarderoberna, nås det fantastiska vardagsrummet. De stora fönstren med utsikt mot Filmstaden och mot den härliga balkongen ger dig ett fint ljusinsläpp som fångar upp det bevarade originalgolvet. Här erbjuds god plats för en stor soffhörna för härliga filmkvällar och skönt häng med vänner. Bostadens balkong blir en förlängning av rummet och är en oas på sommartid där det finns plats för både bord och stolar samt krukor och växter för den med gröna fingrar. Här kan du njuta av en god kopp kaffe efter en lång dag, med solsken till sen kväll som bästa sällskap.

Sovrummet i sitt lugna läge ger dig en rofylld plats att sova på. Rummet öppnar upp sig med utsikt ut mot balkongen och Filmstadens takåsar utanför. Här finns god plats för en stor säng samt annat önskat möblemang så som garderober eller skrivbord. I anslutning från sovrummet hittas bostadens walk-in-closet som är räddaren i nöden när man behöver få undan prylar!

Föreningen:
Utöver lägenhetens egna attribut får heller inte missas att denna lägenhet är en del av en av de mest välordnade föreningarna i Solna. Föreningen uttrycker med egna ord att de har "fastighetstekniskt en väldigt god standard" och håller god ordning på de jobb som behöver genomföras samt erbjuder medlemmarna fina förmåner. TV och bredband ingår i avgiften och man har många gemensamma utrymmen och gårdsplatser mellan husen. Bland annat finns en föreningslokal som kan hyras för både festligheter och övernattning för gäster och en slöjdlokal som kan användas för dina hemmaprojekt. Föreningens egna Facebookgrupp öppnar även upp dörrarna för en härlig gemenskap mellan grannarna. Läs mer om föreningen och dess förmåner på: http://www.brfnackrosen.se


Boarea
59 kvm
Avgift
3 309 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-04-28

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Näckrosvägen såldes av oss 2021-04-28. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Näckrosvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.