Östervägen 25b vån 4/4

Östervägen 25b vån 4/4

Slutpris

2 800 000 kr


Råsunda— Solna

Östervägen 25b vån 4/4


Slutpris
2 800 000 kr

Råsunda— Solna

Välkommen till denna fina tvårummare högst upp i huset med öppen planlösning och balkong!

-Högst upp i huset- Balkong- Attraktiv adress- Goda kommunikationer- Generös takhöjd- Vindsförråd- Mall of Scandinavia och Friends Arena- Välskött förening-

Nu saluförs äntligen denna fina 2:a om 42kvm högst upp i huset med generös takhöjd på en av Solnas mest attraktiva adresser! Här erbjuds man en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum där trevliga kvällar med familj och vänner kan avnjutas. Från detta rum når man ut till lägenhetens mysiga balkong med utsikt över Råsunda! Vidare till det rymliga sovrummet där det finns gott om plats för en dubbelsäng och bra med förvaring i rummets garderober. I det helkaklade badrummet finns det en kombimaskin. Lägenheten präglas av genomgående fint parkettgolv, bra med förvaring och öppna ytor!

Välkommen till charmiga Råsunda! Ett läge med tillgång till både grönska och stadsliv med närhet till det mesta man kan tänka sig. Avnjut härliga promenadstråk runt Råstasjön och även Lötsjön. Smidiga kommunikationsvägar med 10 minuters promenad till närmaste pendeltåg, tvärbana eller tunnelbana (Solna centrum alternativt Näckrosen). Vill man ta buss 515 direkt till Odenplan så ligger busstationen några minuter bort. På 10 minuters promenad nås Mall of Scandinavia och även Friends Arena.


Varmt välkommen på visning!


Boarea
42 kvm
Avgift
2 648 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2021-10-19

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Östervägen såldes av oss 2021-10-19. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Östervägen.

Boka värdering

Carl Lekselius

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.