Råsundavägen 28, 5 tr

Råsundavägen 28, 5 tr

Slutpris

6 400 000 kr


Haga Norra— Solna

Råsundavägen 28, 5 tr


Slutpris
6 400 000 kr

Haga Norra— Solna

Familjevänlig och välplanerad fyrarummare, belägen högt upp i huset med stor inglasad söderbalkong!

- Smart planlösning och genomgående ljusinsläpp
- Högt upp i huset (Stor barnvagnsvänlig hiss)
- Badrum och separat wc med dusch!
- Ovanligt stor inglasad balkong i söderläge mot gård
- Tillhörande stort vindsförråd
- BRF äger mark och har god ekonomi
- Avgifter sänktes med hela 5 % (2020)
- 3-glasfönster
- Perfekt för barnfamiljer med närhet till skolor, förskolor och grönområden
- Attraktivt läge med närhet till Hagaparken, Solna Station, Solna C, Mall of Scandinavia gångavstånd till stan

Varmt välkomna till Råsundavägen 28 i omtyckta Haga Norra. Denna bostad är för dig som ställer höga krav på ditt boende och boendemiljö. Bland bostadens många fördelar hör en stor inglasad balkong i söderläge mot föreningens trevliga gård och med utsikt mot Hagalunds grönskande koloniträdgårdsförening. Vidare disponeras bostaden av ett stort kök med goda arbetsytor och mycket skåpsförvaring samt plats för en stor matgrupp för hela familjen.

Här finns också tre sovrum som är perfekt placerade i olika delar av bostaden. Vardagsrummet utgör en naturlig knytpunkt för alla rum och består utav stora lättmöblerade ytor och fönster i två väderstreck. Vidare finns ett stort helkaklat badrum med vädringsfönster, tvättpelare (tvätt- och tork) och bad, samt en separat gäst-WC med dusch. Tack vare att bostaden är 5 trappor upp i huset och har fönsterpartier från två väderstreck så upplevs denna bostad som mycket ljus och trevlig. Det finns även gott om förvaring i klädkammare, garderober samt det tillhörande förrådet.

HSB BRF Haga är en skötsam och stabil förening som äger marken och amorterar flitigt på sina lån (årsredovisning 2020). Den goda ekonomin speglas i att avgifterna tidigare har sänkts med hela 5% 2020. Som medlem i föreningen har man tillgång till barnvagnsförråd, cykelförråd och en lokal som kan hyras för mottagning, övernattning, barnkalas eller liknande. Föreningens garage har 117 bilplatser varav 17 är el-bilsplatser och 15 MC-platser. Boendeparkering på gatan sökes hos Solna stad. Det finns också möjlighet till gästparkering i garaget (korttid). Det här är bostadsrättsföreningen med miljöinriktning. Ledlampor i allmänna utrymmen, laddplatser för el-bilar i garaget, bergvärme och solceller.

I Haga Norra bor du med närhet till det bästa som Solna har att erbjuda. Inom gångavstånd finns Hagaparken, restauranger, caféer, utmärkta kommunikationsförbindelser som Solna C, Solna Station, E4an och alla tänkbara shoppingmöjligheter i Mall Of Scandinavia. Det är även en mycket familjevänlig plats att bo på men flertalet lekparker, förskolor och skolor i närområdet.

Denna bostad vill du inte missa. Vi ses på visningen. /Mathias Odehag på Mäklarhuset


Boarea
96.5 kvm
Avgift
5 112 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2022-04-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.