Regementsgatan 29, 3tr

Regementsgatan 29, 3tr

Slutpris

2 600 000 kr


Frösunda - Ritorp— Solna

Regementsgatan 29, 3tr


Slutpris
2 600 000 kr

Frösunda - Ritorp— Solna

Stor etta högst upp med balkongplaner

Välkomna till denna stora enrummare om ca 46 m² i fina Ritorp. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närhet till såväl rekreation som kommunikationer, puls och allehanda service.

En etta i denna storlek kombinerat med snedtaket gör bostaden unik i sitt slag. Ni välkomnas in i en stor hall med platsbyggda garderober och direkt access till bostadens stora klädkammare. Det stora köket med gott om arbetsytor renoverades 2012. Fullutrustat med vita vitvaror såsom spis, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl och frys samt stilrent inrett med högblanka skåpsluckor, arbetsbänk i svart marmorlaminat och kakel som stänkskydd. Generöst vardagsrum med plats för soffa, tillhörande soffbord och mediamöbel. Burspråk med fönsterparti i söderläge förser rummet med ett ypperligt ljus och skapar utrymme för matplats om 4-6 personer. Den smarta sovalkoven har plats för en väl tilltagen säng med sängbord och i direkt anslutning finns två rymliga garderober. Helkaklat och stambytt badrum med bland annat tvättmaskin och handdukstork.

Föreningen har ett pågående balkongprojekt där förhoppningen är att balkong ska kunna byggas från vardagsrummet inom en snar framtid.

Varmt välkomna!


Boarea
45.9 kvm
Avgift
2 429 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-03-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.