Signalistgatan 14 / Frösunda / Solna

Slutpris
3 250 000 kr
Referensnummer
145 160
Boarea
100 kvm
Avgift
5 028 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-03-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Signalistgatan 14 såldes av oss 2014-03-12. Se alla våra försäljningar i Solna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med fritt läge på en av Frösundas mest eftertraktade adresser finner ni denna ljusa och välplanerade fyrarummare om ca 100 m² med en stor uteplats om ca 36 m² i sydväst. Lägenheten är belägen på lugn återvändsgata med nära läge till såväl skola som Frösunda torg. Lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönster och utgång till uteplatsen, tre rymliga sovrum och stor klädkammare-. Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare en WC med dusch. Mycket goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober, klädkammare och förråd.

Här bor Ni barnvänligt och lugnt nära naturen och samtidigt centralt invid Frösunda Port med mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.