Dagsverksvägen 219 / Spånga / STOCKHOLM

Attraktiv trea med balkong och insynsskyddat läge högst upp i huset

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
69,5 kvm
Avgift
3 666 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dagsverksvägen såldes av oss 2016-10-25. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Dagsverksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset ligger denna mycket trevliga 3:a om ca 69,5 m² med närhet till allt i Spånga/Solhem. Här bjuds ni på ett härligt ljusinsläpp via flertalet fönster med insynsskyddat läge. Lägenheten är väl genomtänkt och karaktäriseras av såväl moderna materialval som en fräsch interiör.

Bra utrustning i form av ett fullutrustat kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum. Balkongen vetter ut mot ett villaområde vilket ger ett lugn och luftig känsla utan oönskad insyn. På ca 7 minuters promenad tar man sig till Spånga C med pendeltåg, bussar, affärer, restauranger samt andra dagliga nödvändigheter.

Varmt välkommen till visningen av denna attraktiva trea.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration