Duvbovägen 77E

Duvbovägen 77E

Slutpris

3 500 000 kr


Bromsten— Spånga— Stockholm

Duvbovägen 77E


Slutpris
3 500 000 kr

Bromsten— Spånga— Stockholm

Välkomna till detta fina gårdshus med trevlig "villakänsla"!

Här i Bromstens gamla brandstation kan ni bo i eget hus på gården. En mycket unik 2,5:a om totalt 96 kvm, gott skick i en liten nybildad förening. Huset är genomgående renoverat i fina materialval. På entréplan finns en välkomnande hall med en stor garderob med skjutdörrar, ett vardagsrum med öppen planlösning till köket, helkaklat badrum som är rejält tilltaget. Golvvärme finns i hela entréplan. En trappa upp så har ni ett stort sovloft, som man kan dela av och göra ett litet sovrum, där har familjen i dagsläget en rymlig garderob i vinkeI. Från dressingroom finns en ektrappa som leder er upp till tornet och där finns ett rum med många möjligheter. Vill du bo i eget hus i en välskött trivsam förening? om svaret är JA !! Då är ni hjärtligt välkomna på visning! Jag bjuder på fika i den lummiga trädgården.


Boarea/biarea
88/8 kvm
Avgift
5 130 kr/mån
Rum
2,5 rum
Såld
2017-07-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.