Elinsborgsbacken 35, 2tr / Spånga-Tensta / Spånga / Stockholm

3:a om 78 kvm högst upp!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 963 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Elinsborgsbacken såldes av oss 2018-03-06. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Elinsborgsbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga-Tensta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

NY VISNINGSTID, SÖNDAG 11/3 KL:12.30-13.00. Högst upp i huset finner ni en välplanerad och genomgående ljus lägenhet om 78 kvm med möblerbar inglasad balkong som vetter mot innergården. El ingår i avgiften! Ni välkomnas av en ljus och rymlig hall med plats för klädavhängning och bra utrymme för garderober. Snyggt och stilrent kök med moderna färgval (nytt kök 2012). Den maskinella utrustningen består av induktionshäll med översittande fläkt. Integrerad diskmaskin, ugn och micro. Kyl och frys i fullhöjd. Ypperlig förvaring i flertalet skåp och lådor bakom vita fronter. Möjlighet finns att med enkla medel göra om matsalsdelen till ett extra sovrum. Stambytt helkaklat badrum (2006) med både tvättmaskin och torktumlare. Stort ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till inglasad balkong som vetter ut mot innergård! En av områdets lugnaste kvarter med mindre lekplats strax utanför bostaden. Stabil och välskött HSB förening! Mycket goda kommunikationsförbindelser med närhet till T-bana och grönområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration