Enevägen 34 / Spånga - Flysta / Spånga / Stockholm

Slutpris
2 125 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 913 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Enevägen såldes av oss 2020-09-01. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Enevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Flysta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RING FÖR VISNING! En så här fin och yteffektiv lägenhet blir svårt att finna. Väldisponerade 41 kvm med god standard och en altan nästan lika stor som lägenheten med stora möjligheter för att umgås och grilla. Parkettgolv i hela lägenheten, helkaklat stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hög standard på köksdelen med inbyggd ugn, micro och spishäll. Rostfri kyl/frys och inbyggd diskmaskin. Bredvid lägenheten finns förråd samt tvättstuga. Välkomna att se denna mycket fräscha och trevliga lägenhet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.