Erik Tegels Väg 17

Erik Tegels Väg 17

Slutpris

2 900 000 kr


Spånga - Bromsten— Spånga— Stockholm

Erik Tegels Väg 17


Slutpris
2 900 000 kr

Spånga - Bromsten— Spånga— Stockholm

Topprenoverad 4:a med balkong!

Välkommen till Erik Tegels Väg 17 som är en välplanerad fyra om 85 kvm i fina Bromsten.

När vi kliver in i bostaden möts vi av en ljus och rymlig hall. Här finns det gott om plats för familjens ytterkläder tack vare de inbyggda garderoberna. Direkt innanför dörren finner vi en WC och om vi fortsätter vidare in i hallen ligger badrummet. Detta badrum har en dusch med glasdörrar och bekvämligheter såsom handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Vidare in i lägenheten går vi in i köket som har stilrena grå lådor och skåp samt en fin bänkskiva i ek som skapar goda arbetsytor. Här kan härliga middagar tillagas med både familj och vänner som sedan kan avnjutas vid matplatsen som ryms i detta rum. Intill köket finner vi bostadens hjärta, vardagsrummet. Här finns flera olika möjligheter till möblemang och större soffgrupp samt stora fönsterpartier som släpper in ett fint ljus i bostaden. Från vardagsrummet tar vi oss ut på balkongen, här kan ni avnjuta en frukost eller en fördrink innan middagen och det finns rum för sittmöblemang och växter om så önskas. Denna bostad har en fantastisk planlösning med hela tre rymliga sovrum där samtliga har ett fint ljusinsläpp från fönster. Två av sovrummen nås i början av lägenheten i fil med hallen och det tredje sovrummet ligger mer avskilt och nås genom vardagsrummet. Samtliga sovrum är ljust målade och tillåter gott om förvaringsmöjligheter. Unikt med lägenheten är det välbehållna orginalgolvet i vardagsrummet och resterande del av bostadens som enhetligt har ett vackert furugolv.

Bo i en stabil förening med ny bytta fönster, cykel- och barnvagnsrum och stor gårdsplan med lekplats. Detta område är ett barnvänligt villaområde, med närhet till natur och grönområden. Gångavstånd (ca 250 meter) till dagis, skolor och Bromstens centrum (affärer, restauranger, gym öppet dygnet runt, m.m) samt nära till Spånga centrum, med bussar och pendeltåg (12 min till Stockholm C). Även busshållplats finns i direkt anslutning till fastigheten.

Kontakta mäklaren för privatvisning!


Boarea
85 kvm
Avgift
5 123 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-13

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Erik Tegels Väg såldes av oss 2021-06-13. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Erik Tegels Väg.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, assisterande mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.