Gamla Bromstensvägen 123 B / Spånga / Stockholm

Slutpris
3 350 000 kr
Referensnummer
137 109
Boarea
97 kvm
Avgift
5 067 kr/mån
Driftkostnad
1 080 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gamla Bromstensvägen 123 B såldes av oss 2014-09-17. Se alla våra försäljningar i Spånga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett fantastiskt läge återfinns detta underbara boende om 97 inbjudande kvm med uteplats samt grönskande gräsmatta och ett avgränsande staket. Lägenheten präglas av ett ljust och lätt möblerat vardagsrum, stort och fullutrustat kök med matplats för större sällskap, 3 sovrum i varierande storlekar samt ett toppfräscht duschrum med bubbelbakar, TM samt TT. Parkering samt större förråd i anslutning till entrén. Mycket i lägenheten har renoverats 2012 och framåt.

I Sundby bor man barnvänligt, med naturen runt knuten - här finns lekvänliga skogsområden samt stora ängar med plats för barnens lek.
Stor närhet till kommunikationer.
Detta boende bör upplevas, välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.