Herdevägen 11 / Spånga - Sundby / Spånga / Stockholm

Slutpris
6 700 000 kr
Boarea/biarea
93/93 kvm
Driftkostnad
27 000 kr/år
Tomtarea
1 956 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-06-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Herdevägen såldes av oss 2018-06-26. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Herdevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Sundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här i trevliga Sundby/Spånga finns denna fina funkisvilla med högt, insynsskyddat och fint läge på stor tomt om 1956 kvm. Huset har 7 rok varav 4-5 sovrum en totalyta om ca 200 kvm och är byggt 1938. Allrum med öppen spis på entréplan och vardagsrum med den karakteristiska funkisrundeln och öppen spis på övre plan. Det finns 3 uteplatser i olika väderstreck. En härlig allé leder fram till huset. För den naturintresserade finns på tomten mycket att skåda i form av djur, fåglar och växter, både vilda och odlade. Här kan barnen åka pulka, cykla, sparka fotboll utan att vara på gatan. Plats finns för garagebyggnad och även många parkeringsplatser. Välkomna att se denna mysiga funkisvilla med den tillhörande fantastiska tomten!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration