Rissnavägen 71

Rissnavägen 71

Slutpris

1 300 000 kr


Spånga - Bromsten— Spånga— Stockholm

Rissnavägen 71


Slutpris
1 300 000 kr

Spånga - Bromsten— Spånga— Stockholm

Populärt Seniorboende i välskött förening

Hjärtligt välkommen till denna trivsamma populära seniorboende 50+ ! Lägenheten är fördelat på 2 rok om 72 kvm och är belägen högst upp i huset, 4/4 våningen, hiss finns. Lägenheten känns ljus och luftig med fönster som vetter mot två väderstreck. Välplanerad lägenhet i mycket gott skick, stort kök med bra matplats. Vita köksluckor och parkett på golv. Stort vardagsrum med parkettgolv. Ett rymligt Sovrum med utgång till en mysig balkong med utsikt mot den lummiga innergården. Helkaklat badrum där finns det tvättmaskin och en bra användbar arbetsbänk. Vill ni bo lugnt och trivsamt? välkommen då på visningen och se denna pärla, mycket bra boende för er över 50+, här kommer ni att trivas!


Boarea
72 kvm
Avgift
5 364 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-03-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.