Sörgårdsvägen 28 / Spånga - Solhem / Spånga / Stockholm

Slutpris
11 770 000 kr
Boarea
265 kvm
Driftkostnad
31 400 kr/år
Tomtarea
920 kvm
Rum
10 rum (6-7 sovrum)
Såld
2018-02-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Sörgårdsvägen såldes av oss 2018-02-27. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Sörgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Solhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Önskas förvisning av detta hus vänligen ring! Med centralt läge finns en av de mest representativa villor som varit till försäljning i Solhem. Sekelskifte byggt av byggmästare Karlsson år 1910, med en boarea om 265 kvm fördelat på 10 rum varav 6-7 sovrum. Takhöjden är på entréplanet 285 cm, övre och nedre plan 270 cm och på vindsplanet 260 cm. Villan är mycket smakfullt och exklusivt renoverad 2016-17 med nya badrum, nytt designat kök med en äkta Italiensk gasolspis Bertazzoni. Kakelugn i det vackra daglig rummet, öppen spis i grillhöjd i köket samt öppen spis på nedre plan. Vackra oljade fiskbensparkettgolv och marmorgolv i entrén. Pricken över i:et i detta hus är vindsplanet som kan vara sovrum, allrum eller ateljé. Även här finns en kamin och framdraget VA för att möjliggöra WC mm. Från balkongen på övre plan har man en fantastisk utsikt över Svandammen. På nedre plan kan man med fördel ha kontor/mottagning då egen ingång finns för att ta emot kunder/klienter. På 5 min når man pendeltåg, bussar och affärer och restauranger. Möjlighet finns att förvärva avstyckad tomt om 620 kvm om så önskas. Välkomna på visning av detta fantastiska hus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration