Sök Meny
Såld

Stockholm / Spånga - Spånga - Solhem / Sörgårdsvägen 28

Här med centralt läge finns en av de mest representativa villor som varit till försäljning i Solhem. Sekelskifte byggt av byggmästare Karlsson år 1910, med en boarea om 265 kvm fördelat på 10 rum varav 6-7 sovrum. Takhöjden är på entréplanet 285 cm, övre och nedre plan 270 cm och på vindsplanet 260 cm. Villan är mycket smakfullt och exklusivt renoverad 2016-17 med nya badrum, nytt designat kök med en äkta Italiensk gasolspis Bertazzoni. Kakelugn i det vackra daglig rummet, öppen spis i grillhöjd i köket samt öppen spis på nedre plan. Vackra oljade fiskbensparkettgolv och marmorgolv i entrén. Pricken över i:et i detta hus är vindsplanet som kan vara sovrum, allrum eller ateljé. Även här finns en kamin och framdraget VA för att möjliggöra WC mm. Från balkongen på övre plan har man en fantastisk utsikt över Svandammen. På nedre plan kan man med fördel ha kontor/mottagning då egen ingång finns för att ta emot kunder/klienter. På 5 min når man pendeltåg, bussar och affärer och restauranger. Välkomna att boka visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Spånga / Spånga - Solhem
Sörgårdsvägen 28
Slutpris: 13 025 000 kr
Boarea: 265 kvm
Driftkostnad: 31 400 kr/år
Tomtarea: 920 kvm
Rum: 10 rum, varav 6 är sovrum
Såld: 2017-07-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Spånga / Sörgårdsvägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!