Sörgårdsvägen 28

Sörgårdsvägen 28

Slutpris

11 770 000 kr


Spånga - Solhem— Spånga— Stockholm

Sörgårdsvägen 28


Slutpris
11 770 000 kr

Spånga - Solhem— Spånga— Stockholm

Önskas förvisning av detta hus vänligen ring! Med centralt läge finns en av de mest representativa villor som varit till försäljning i Solhem. Sekelskifte byggt av byggmästare Karlsson år 1910, med en boarea om 265 kvm fördelat på 10 rum varav 6-7 sovrum. Takhöjden är på entréplanet 285 cm, övre och nedre plan 270 cm och på vindsplanet 260 cm. Villan är mycket smakfullt och exklusivt renoverad 2016-17 med nya badrum, nytt designat kök med en äkta Italiensk gasolspis Bertazzoni. Kakelugn i det vackra daglig rummet, öppen spis i grillhöjd i köket samt öppen spis på nedre plan. Vackra oljade fiskbensparkettgolv och marmorgolv i entrén. Pricken över i:et i detta hus är vindsplanet som kan vara sovrum, allrum eller ateljé. Även här finns en kamin och framdraget VA för att möjliggöra WC mm. Från balkongen på övre plan har man en fantastisk utsikt över Svandammen. På nedre plan kan man med fördel ha kontor/mottagning då egen ingång finns för att ta emot kunder/klienter. På 5 min når man pendeltåg, bussar och affärer och restauranger. Möjlighet finns att förvärva avstyckad tomt om 620 kvm om så önskas. Välkomna på visning av detta fantastiska hus!


Boarea
265 kvm
Driftkostnad
31 400 kr/år
Tomtarea
920 kvm
Rum
10 rum (6-7 sovrum)
Såld
2018-02-27

Mäklarhuset Spånga

Denna villa på Sörgårdsvägen såldes av oss 2018-02-27. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Sörgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.