Spånga kyrkväg 522 / Spånga Kyrka / Spånga / STOCKHOLM

Slutpris
3 595 000 kr
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
48 984 kr/år
Tomtarea
320 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-04-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Spånga Kyrkväg såldes av oss 2017-04-27. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Spånga Kyrkväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga Kyrka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill ni bo bra i ett enplans hus? Här finns ett mycket välskött och fint vinkelradhus med atriumgård, helt insynsskyddad. 4-5 rok och en boarea om 119 kvm. Köket renoverades 2014, yttertaket lades om 2012, nymålade tak och fräscha väggar. I det stora vardagsrummet finns en braskamin vid ena långsidan. Mestadels parkettgolv och ljusa väggar i hela huset. Utanför köket finns ett stort allrum/matrum där plats finns för många att umgås. Sep. WC samt badrum med tvätt/tork. Stor möjlighet till att göra en uthyrningsdel då det finns 2 ingångar till huset. Friköpt tomt 320 kvm. Hjärtligt välkomna att se detta fina hus i Spånga Kyrka!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration