Spånga kyrkväg 443 / Spånga - Solhöjden / Spånga / Stockholm

Fantastisk 2-plans villa i Spånga - Solhöjden om totalt 218 kvm!

Slutpris
6 030 000 kr
Boarea/biarea
154/64 kvm
Driftkostnad
34 143 kr/år
Totalareal
877 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-07-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Spånga Kyrkväg såldes av oss 2018-07-09. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Spånga Kyrkväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Solhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna tvåplansvilla med gott om rum och ytor om totalt 218 kvm. Insynsskyddad trädgård med bra odlingsmöjligheter samt växthus. Här har
du sol i stort sett hela dagen. Balkong hela 8 meter lång med fri utsikt i sydostläge vilket ger morgon och dagssol. Stor trädäckad altan i söderläge som är delvis takförsedd. Fullutrustat kök med stora arbetsytor och separat matsal med gott om plats för flertalet gäster runt matbordet - i social och öppen planlösning. Badrum renoverat 2017, våtrumsintyg finns. Dubbelgarage samt ordentligt med asfalterad parkeringsyta. Kan med fördel användas för den stora familjen, hemma företagaren eller byggas om till uthyrningsdel. Bergvärme finns, fönster och tak bytt på senare år. Låg energiförbrukning. Öppen fiber via Telia indraget i huset. Friköpt tomt. Huset är besiktigat.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration