Storvretsvägen 179 / Spånga-Nälsta / Spånga / Stockholm

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea/biarea
120/55 kvm
Driftkostnad
40 000 kr/år
Tomtarea
248 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2018-01-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Storvretsvägen såldes av oss 2018-01-21. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Storvretsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga-Nälsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välplanerade 3-plans radhus med bra läge i Spånga. Husets totalyta är 175 kvm. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till flertalet förskolor och skolor. På entrèplan finns det ett ett stort och rymligt kök, tvättstuga, gästtoalett, vardagsrum med utgång till en lummig trädgård med ostört läge, en rymlig hall och en klädkammare. På övre plan så möts man av ett allrum, tre välplanerade sovrum i varierande storlekar och ett väl tilltaget badrum med takfönster. Nedre plan i huset är "husets möjligheter" i dagsläget så finns det en gillestuga/hobbyrum, tre klädkammare/förråd, ett arbetsrum och en bastu med duschmöjligheter, här kan ni göra en egen relaxavdelning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration