Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Spånga - Spånga-Kyrka / Svinningegränd 9

Välkomma till Svinningegränd 9

Passa på stora familjen! För nu har ni chansen att köpa en välplanerad hemtrevlig lägenhet om 4 rum och kök i Spånga Kyrka. Lägenheten ligger i ett barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor och bra gymnasium. Finns gott om fritidsaktiviteter b la närhet till sim- och sporthall samt fina grönskande strövområden som Järvafältet och där kan man promenera, jogga, cykla eller bara vara på en rutig picknickfilt:) Lägenheten har en rymlig välkomnande hall, tre lättmöblerade sovrum ett av dom har utgång till en mysig balkong som ligger högt och fritt mot innergården. Vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt, där man lätt kan bjuda in nära och kära för lite mingel. Lägenheten känns ljus och luftig, fönster i olika väderstreck som släpper in ett generöst ljusinsläpp. Väl inne i det hemtrevliga köket så börjar du gärna med gästernas middag på en gång. Det finns gott om plats för ett stort matbord intill fönstret. Från köket så tar du dig in till din alldeles egna tvättstuga, nu behöver du inte jaga fler tvättider! Helkaklat badrum med spottar i taket och rymlig dusch med glasvikväggar. Visst är detta ditt perfekta boende? Välkommen på visning.

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Spånga / Spånga-Kyrka
Svinningegränd 9
Slutpris: 2 200 000 kr
Boarea: 102,5 kvm
Avgift: 6 369 kr/mån
Driftkostnad: 450 kr/mån
Rum: 4 rum
Våning: 2
Såld: 2017-02-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Spånga /