Svinningegränd 9

Svinningegränd 9

Slutpris

2 200 000 kr


Spånga-Kyrka— Spånga— STOCKHOLM

Svinningegränd 9


Slutpris
2 200 000 kr

Spånga-Kyrka— Spånga— STOCKHOLM

Välkomma till Svinningegränd 9

Passa på stora familjen! För nu har ni chansen att köpa en välplanerad hemtrevlig lägenhet om 4 rum och kök i Spånga Kyrka. Lägenheten ligger i ett barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor och bra gymnasium. Finns gott om fritidsaktiviteter b la närhet till sim- och sporthall samt fina grönskande strövområden som Järvafältet och där kan man promenera, jogga, cykla eller bara vara på en rutig picknickfilt:) Lägenheten har en rymlig välkomnande hall, tre lättmöblerade sovrum ett av dom har utgång till en mysig balkong som ligger högt och fritt mot innergården. Vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt, där man lätt kan bjuda in nära och kära för lite mingel. Lägenheten känns ljus och luftig, fönster i olika väderstreck som släpper in ett generöst ljusinsläpp. Väl inne i det hemtrevliga köket så börjar du gärna med gästernas middag på en gång. Det finns gott om plats för ett stort matbord intill fönstret. Från köket så tar du dig in till din alldeles egna tvättstuga, nu behöver du inte jaga fler tvättider! Helkaklat badrum med spottar i taket och rymlig dusch med glasvikväggar. Visst är detta ditt perfekta boende? Välkommen på visning.


Boarea
102.5 kvm
Avgift
6 369 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.