Svinningegränd 9 / Spånga-Kyrka / Spånga / STOCKHOLM

Välkomma till Svinningegränd 9

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
102,5 kvm
Avgift
6 369 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svinningegränd 9 såldes av oss 2017-02-22. Se alla våra försäljningar i Spånga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga-Kyrka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Passa på stora familjen! För nu har ni chansen att köpa en välplanerad hemtrevlig lägenhet om 4 rum och kök i Spånga Kyrka. Lägenheten ligger i ett barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor och bra gymnasium. Finns gott om fritidsaktiviteter b la närhet till sim- och sporthall samt fina grönskande strövområden som Järvafältet och där kan man promenera, jogga, cykla eller bara vara på en rutig picknickfilt:) Lägenheten har en rymlig välkomnande hall, tre lättmöblerade sovrum ett av dom har utgång till en mysig balkong som ligger högt och fritt mot innergården. Vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt, där man lätt kan bjuda in nära och kära för lite mingel. Lägenheten känns ljus och luftig, fönster i olika väderstreck som släpper in ett generöst ljusinsläpp. Väl inne i det hemtrevliga köket så börjar du gärna med gästernas middag på en gång. Det finns gott om plats för ett stort matbord intill fönstret. Från köket så tar du dig in till din alldeles egna tvättstuga, nu behöver du inte jaga fler tvättider! Helkaklat badrum med spottar i taket och rymlig dusch med glasvikväggar. Visst är detta ditt perfekta boende? Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration