Värsta Allé 6 / Spånga Centrum / Spånga / Stockholm

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
61,7 kvm
Avgift
4 501 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-06-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Värsta Allé såldes av oss 2018-06-27. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Värsta Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En mycket fin och fräsch 2:a om 61,7 kvm med Spångas bästa läge i "Konsumhuset". Ligger på 2:e våningen i flygeln, 3 tr med hissen, högst upp i huset. Ljust vardagsrum med fönster och balkong med västläge mot Värsta Allé, markis över balkongen, kök med rymlig matplats, vita köksluckor, nytt vitt kakel över bänkar. spis/fläkt, kyl/frys. Väggar och tak är ljusa i hela lägenheten. Stort sovrum med plats för både sova och arbeta. Badrum med duschplats, WC, tvättställ och tvättmaskin. Till lägenhet hör ett förråd i lägenheten (används av många som datorrum) samt ett förråd i källaren. Tillgång till samlingslokal för fest. Uteplats vid ingång till lägenheten med morgonsol. En trapp ner når man den stora terrassen för samvaro/grill med vänner och bekanta. Garage finns i huset. Mycket nära till bussar och pendeltåg. Bekvämare boende än detta är svårt att få i Spånga. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration