Värstagårdsvägen 13 / Spånga - Solhem / Spånga / STOCKHOLM

Slutpris
9 975 000 kr
Boarea/biarea
109/55 kvm
Driftkostnad
35 500 kr/år
Tomtarea
1 032 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2017-08-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Värstagårdsvägen såldes av oss 2017-08-28. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Värstagårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Solhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns att köpa "drömmen om Solhem" ett av de första sekelskifteshusen i området varsamt renoverad i tidstypisk stil. Villan färdigställdes 1909 och ligger med högt centralt läge med utsikt över Spånga med omnejd. Nu är villan invändigt totalrenoverad med nytt kök, nya badrum, bergvärme, vackra oljade slipade golv. Vackra tidstypiska fönster och dörrar i huset. Öppen spis i vardagsrummet. Väl tilltagen takhöjd på entré- samt övre plan. Boarean är idag ca 160 kvm och biarean ca 30 kvm fördelat på 8 rok varav 6 sovrum. Gjutna betongtrappor med uppvärmning leder upp till huset och den terrasserade tomten. Huset uppvärms med nyinstallerad bergvärme. Välkomna att se detta vackra och lättskötta sekelskifteshus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration