Vinstavägen 14 / Solhem / Spånga / Stockholm

Charmig villa med fantastisk trädgård i Solhem!

Slutpris
6 700 000 kr
Boarea/biarea
111/59 kvm
Driftkostnad
29 500 kr/år
Tomtarea
926 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Vinstavägen såldes av oss 2019-10-10. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Vinstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga och välskötta villa med fantastisk trädgård. Villan som har en totalyta om 170 kvm är belägen i populära Solhem i Spånga. På entréplan finns stor hall, vardagsrum, kök samt matrum. På övre plan hittar vi två sovrum (det ena delbart) samt badrum med bubbelbadkar. Ytterligare två sovrum, stort allrum, duschrum samt tvättstuga finns på nedre plan. Nedre plan har separat ingång vilket innebär att man med enkla medel kan göra en separat uthyrningsdel om så önskas. Stor härlig tomt om 926 kvm vilken är mycket välplanerad med rabatter och uppvuxen fruktträdgård och många olika sorters bärbuskar. Gott om plats för lek och rekreation finns både för barn och vuxna. Här finns även ett stort förråd, en liten lekstuga samt ett växthus. Bergvärme är installerad vilket ger låga driftskostnader. Denna fina 30-talsvilla måste upplevas på plats. Välkommen på någon av visningarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.