Stockby hällar 5

Stockby hällar 5

Slutpris

11 200 000 kr


Stenhamra— Ekerö

Stockby hällar 5


Slutpris
11 200 000 kr

Stenhamra— Ekerö

Unik arkitektritad drömvilla, belägen på sydvästvänd udde rakt ut i Mälaren

Nu har ni chansen att förvärva ett av Ekerös allra bästa ställen. Unik arkitektritad drömvilla, belägen på sydvästvänd udde rakt ut i Mälaren, med sol från morgon tills den rinner ner i vattnet sent på kvällen. Mycket enskilt och privat läge där det verkligen är knäpptyst runt omkring. Bara ljudet av fåglar och vågorna som slår mot berghällarna i vattenbrynet. Badklippor med brygga alldeles nedanför huset och egen båtplats i liten marina 30 meter från fastighetsgränsen. Långgrund sandstrand finns även det alldeles intill. Tomten består till stora delar av synligt berg, mossa och knotiga gamla tallar som belyses underifrån på kvällen. Lättskött och otroligt vackert. Trädgården ger en väldigt harmonisk och rogivande känsla.

Mycket vackert och gediget hus byggt på lösvirke av lokala snickare. Generös takhöjd samt stora fönsterpartier längs hela sidan av huset. Magiskt ljus och utsikt som måste upplevas på plats. Då huset är väldigt högt beläget så ser man otroligt mycket av vattnet från husets alla fönsterpartier. Och landet på andra sidan vattnet (Munsö) har ingen bebyggelse, bara skog. Så den direkta kontakten med naturen är här ovanligt påtaglig. Öppen planlösning med en stor vacker öppen spis i mitten. Två fantastiska balkonger som nås från kök och Master Bedroom. Nytt, fullutrustat och mycket smakfullt kök med matplats för 12 personer. Vidare har ni en matchande tvättstuga i anslutning, två badrum, fyra sovrum, grym förvaring, samt ett extra allrum på det nedre planet. Vattenburen bergvärme, ny el, nya ytskikt, separat gästrum/arbetsrum med egen ingång samt ett rymligt garage med sjöutsikt är andra fördelar.

Dessutom byggdes förra året en helt ny bastu med relax/gästrum längst ner på tomten, närmast vattnet. Helt fantastisk läge och slående utsikt över Mälaren. Både från ett gigantiskt fönster i bastun och genom skjutbara glaspartier i rummet utanför. Braskamin samt en terrass mot vattnet med sol hela dagen. En trappa leder direkt ner till badklipporna och bryggan där ni kan ta ett nakendopp efter bastun. Verkligen ett drömställe bara 20 minuter med bil från Brommaplan.
Egen båtplats i den lilla båtklubben intill och en långgrund sandstrand i viken strax bortanför.
Varmt välkomna!


Boarea/biarea
146/18 kvm
Driftkostnad
38 596 kr/år
Tomtarea
1 066 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-17

Mäklarhuset Ekerö

Denna villa på stockby hällar såldes av oss 2020-03-17. Se alla våra försäljningar i Stenhamra samt även på stockby hällar.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.